Limitatoare de viteza Economic

Limitatoare de viteza Economic


Capac limitator de viteză din cauciuc cu lăţimea de 90 cm

Capac pentru limitatoare de viteză cu înălțimea 45mm pentru încetinirea vitezei de până la 30 km/h. Acesta este folosit în apropierea școlilor, grădinițelor, în parcările centrelor comerciale, benz..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Capac limitator de viteză de 4,5cm (cauciuc), culori alternative

Capac pentru limitatoare de viteză cu înălțimea 45mm pentru încetinirea vitezei de până la 25 km/h. Acesta este folosit în apropierea școlilor, grădinițelor, în parcările centrelor comerciale, benz..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Capac limitator de viteză din cauciuc cu înălțimea de 4,5cm

Capac pentru limitatoare de viteză cu înălțimea 45mm pentru încetinirea vitezei de până la 20 km/h. Acesta este folosit în apropierea școlilor, grădinițelor, în parcările centrelor comerciale, benz..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Capac limitator de viteză din cauciuc cu înălțimea de 5cm, culori alternative

Capac limitatoare de viteza cu înaltimea 50mm pentru încetinirea vitezei pâna la 20 km/h, este folosit în apropierea scolilor, gradinitelor, în parcarile centrelor comerciale, la intrarea în parcar..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitatoare de viteză de 4,5cm (cauciuc), culori alternative

Limitatoare de viteză cu înălțimea 45mm pentru încetinirea vitezei de până la 25 km/h. Acesta este folosit în apropierea școlilor, grădinițelor, în parcările centrelor comerciale, benzinării și în toa..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitatoare De Viteza Stradale din cauciuc cu lăţimea de 90 cm

Limitatoare de viteză cu înălțimea 4,5 cm pentru încetinirea vitezei de până la 30 km/h. Acesta este folosit în apropierea școlilor, grădinițelor, în parcările centrelor comerciale, benzinării și î..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitator de viteză din cauciuc cu înălțimea de 4,5cm

Limitatoare de viteză cu înălțimea 4,5 cm pentru încetinirea vitezei de până la 20 km/h. Acesta este folosit în apropierea școlilor, grădinițelor, în parcările centrelor comerciale, benzinării și în t..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitator de viteză din cauciuc cu înălțimea de 5cm cu catadioptrii, culori alternative

Limitatoare de viteza cu înaltimea 50mm pentru încetinirea vitezei pâna la 20 km/h, este folosit în apropierea scolilor, gradinitelor, în parcarile centrelor comerciale, la intrarea în parcare, ben..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei