Cutii cu butoane pentru Pod rulant / Macara

Cutii cu butoane pentru Pod rulant / Macara
    Sunt legate cu retelele de actionare de macarale sau teleferice si servesc la comanda miscarii acestora la distanta. Conexiunea directa se face cu cablul de comanda al telefericului si astfel se transmit comenzile la mecanismele de actionare.

    Cutie cu butoane pentru pod rulant :
- 2 butoane ;
- 4 butoane ;
- 6 butoane ;
- 8 butoane ;

    Pot fi echipate suplimentar :
- avarie ;
- avarie + cheie ;
- 2 viteze ; 
- 2 viteze + avarie ;

Cutie cu butoane pentru pod rulant 2 butoane

Cutie cu butoane pentru pod rulant 2 butoane    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate cu retelele de act..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 2 butoane + 2 viteze

Cutie cu butoane pentru pod rulant 2 butoane + 2 viteze    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate cu rete..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 2 butoane + 2 viteze + avarie

Cutie cu butoane pentru pod rulant 2 butoane + 2 viteze + avarie    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legat..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 2 butoane + avarie

Cutie cu butoane pentru pod rulant 2 butoane + avarie    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate cu retele..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 2 butoane + avarie + cheie

Cutie cu butoane pentru pod rulant 2 butoane + avarie + cheie    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate c..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 4 butoane

Cutie cu butoane pentru pod rulant 4 butoane    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate cu retelele de act..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 4 butoane + 2 viteze

Cutie cu butoane pentru pod rulant 4 butoane + 2 viteze    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate cu rete..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 4 butoane + 2 viteze + avarie

Cutie cu butoane pentru pod rulant 4 butoane + 2 viteze + avarie    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legat..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 4 butoane + avarie

Cutie cu butoane pentru pod rulant 4 butoane + avarie    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate cu retele..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 4 butoane + avarie + cheie

Cutie cu butoane pentru pod rulant 4 butoane + avarie + cheie    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate c..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 6 butoane

Cutie cu butoane pentru pod rulant 6 butoane    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate cu retelele de act..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 6 butoane + 2 viteze

Cutie cu butoane pentru pod rulant 6 butoane + 2 viteze    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate cu rete..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 6 butoane + 2 viteze + avarie

Cutie cu butoane pentru pod rulant 6 butoane + 2 viteze + avarie    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legat..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 6 butoane + avarie

Cutie cu butoane pentru pod rulant 6 butoane + avarie    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate cu retele..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 6 butoane + avarie + cheie

Cutie cu butoane pentru pod rulant 6 butoane + avarie + cheie    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate c..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 8 butoane

Cutie cu butoane pentru pod rulant 8 butoane    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate cu retelele de act..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 8 butoane + 2 viteze

Cutie cu butoane pentru pod rulant 8 butoane + 2 viteze    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate cu rete..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 8 butoane + 2 viteze + avarie

Cutie cu butoane pentru pod rulant 8 butoane + 2 viteze + avarie    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legat..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 8 butoane + avarie

Cutie cu butoane pentru pod rulant 8 butoane + avarie    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate cu retele..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu butoane pentru pod rulant 8 butoane + avarie + cheie

Cutie cu butoane pentru pod rulant 8 butoane + avarie + cheie    Diferite combinatii realizate cu butoanele START si STOP,instalate in cutii din plastic de diferite dimensiuni. Sunt legate c..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei