Eclise lignofoliu

Eclise lignofoliu

Eclisele izolante din lignofoliu se utilizeaza în linie curentă, în dreptul semnalelor de trecere ale blocului de linie automat, în staţii pe aparatele de cale, pentru a separa electric tronsoanele de linii în vederea asigurării funcţionării circuitelor de cale. 

Eclisa izolanta din lignofoliu lemn stratificat

Eclisa izolanta din lignofoliu lemn stratificat     Eclisele izolante din lignofoliu se utilizeaza în linie curentă, în dreptul semnalelor de trecere ale blocului de linie automat, în s..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Eclisa izolanta din lignofoliu LSD tip B

Eclisa izolanta din lignofoliu LSD tip B     Eclisele izolante din lignofoliu se utilizeaza în linie curentă, în dreptul semnalelor de trecere ale blocului de linie automat, în staţii p..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Eclisa izolanta din lignofoliu tip 40

Eclisa izolanta din lignofoliu tip 40     Eclisele izolante din lignofoliu se utilizeaza în linie curentă, în dreptul semnalelor de trecere ale blocului de linie automat, în staţii pe a..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Eclisa izolanta din lignofoliu tip 45

Eclisa izolanta din lignofoliu tip 45     Eclisele izolante din lignofoliu se utilizeaza în linie curentă, în dreptul semnalelor de trecere ale blocului de linie automat, în staţii pe a..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Eclisa izolanta din lignofoliu tip 49

Eclisa izolanta din lignofoliu tip 49     Eclisele izolante din lignofoliu se utilizeaza în linie curentă, în dreptul semnalelor de trecere ale blocului de linie automat, în staţii pe a..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Eclisa izolanta din lignofoliu tip 54

Eclisa izolanta din lignofoliu tip 54     Eclisele izolante din lignofoliu se utilizeaza în linie curentă, în dreptul semnalelor de trecere ale blocului de linie automat, în staţii pe a..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Eclisa izolanta din lignofoliu tip 60

Eclisa izolanta din lignofoliu tip 60     Eclisele izolante din lignofoliu se utilizeaza în linie curentă, în dreptul semnalelor de trecere ale blocului de linie automat, în staţii pe a..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Eclisa izolanta din lignofoliu tip 65

Eclisa izolanta din lignofoliu tip 65     Eclisele izolante din lignofoliu se utilizeaza în linie curentă, în dreptul semnalelor de trecere ale blocului de linie automat, în staţii pe a..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei