Dezinfectanti

Dezinfectanti


Dezinfectant Sanytol pentru pantofi

Dezinfectant Sanytol pentru pantofiDESCRIEREPantofii de muncă, pantofii de sport pentru jogging-ul de week-end, bocancii de schi.Toți aceștia adăpostesc bacterii și mucegaiuri responsabile pentru mi..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Dezinfectant Sanytol pentru pardoseli & suprafețe, eucalipt

Dezinfectant Sanytol pentru pardoseli & suprafețe, eucaliptDESCRIEREUn produs unic și specific, care curăță, îndepărtează grăsimea și face să strălucească toate suprafețele și dezinfectează țevil..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Dezinfectant Sanytol pentru pardoseli & suprafețe, lămâie

Dezinfectant Sanytol pentru pardoseli & suprafețe, lămâieDESCRIEREUn produs unic și specific, care curăță, îndepărtează grăsimea și face să strălucească toate suprafețele și dezinfectează țevile...

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Dezinfectant Sanytol pentru pardoseli, suprafețe, antialergenic

Dezinfectant Sanytol pentru pardoseli, suprafețe, antialergenicDESCRIEREBacteriile, virusurile și ciupercile pot fi cauza bolilor infecțioase. Alergenii de interior provenind de la acarienii de praf,..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Dezinfectant Sanytol special conceput pentru haine

Dezinfectant Sanytol special conceput pentru haineDESCRIERESanytol, gama expertă în dezinfecție, Vă oferă un dezinfectant special conceput pentru haine, care prin fomula sa cu triplă acțiune, elimină..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Gel Sanytol dezinfectant de mâini

Gel Sanytol dezinfectant de mâiniDESCRIEREGelurile dezinfectante de mâini SANYTOL, cu acțiune instant, sunt potrivite pentru întreaga familie, oriunde, oricând, fără apă, săpun sau prosop. Acestea n..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Odorizant Sanytol dezinfectant pentru aer, suprafețe și textile – flori de munte

Odorizant Sanytol dezinfectant pentru aer, suprafețe și textile – flori de munteDESCRIEREProdusul de la SANYTOL curăță aerul și dezinfectează suprafețele la un loc. Formula sa 4 în 1 asigură o igienă..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Odorizant Sanytol dezinfectant pentru aer, suprafețe și textile – mărgăritar

Odorizant Sanytol dezinfectant pentru aer, suprafețe și textile – mărgăritarDESCRIEREProdusul de la SANYTOL curăță aerul și dezinfectează suprafețele la un loc. Formula sa 4 în 1 asigură o igienă per..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Odorizant Sanytol dezinfectant pentru aer, suprafețe și textile – mentă

Odorizant Sanytol dezinfectant pentru aer, suprafețe și textile – mentăDESCRIEREProdusul de la SANYTOL curăță aerul și dezinfectează suprafețele la un loc. Formula sa 4 în 1 asigură o igienă perfectă..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Pudră dezinfectantă Sanytol pentru îndepărtarea petelor

Pudră dezinfectantă Sanytol pentru îndepărtarea petelorDESCRIEREPulberea dezinfectantă de îndepărtare a petelor a fost formulată special pentru a curăța și purifica lenjeria. Lenjeria spălată la tem..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Servetele umede Sanytol dezinfectante multi-suprafete antialergenice

Servetele umede Sanytol dezinfectante multi-suprafete, antialergeniceDESCRIEREAlergenii de interior provenind de la acarienii de praf, părul de pisică sau polen pot provoca alergii respiratorii sau c..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Servetele umede Sanytol dezinfectante multi-suprafețe eucalipt

Servetele umede Sanytol dezinfectante multi-suprafețe eucaliptDESCRIEREAlergenii de interior provenind de la acarienii de praf, părul de pisică sau polen pot provoca alergii respiratorii sau cutanate..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Solutie Sanytol dezinfectantă anticalcar pentru baie

Solutie Sanytol dezinfectantă anticalcar pentru baieDESCRIERESANYTOL pentru baie asigură igiena perfectă. Acțiunea sa dezinfectantă, anticalcar reprezintă singura modalitate de a preveni în mod efic..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Spray Sanytol dezinfectant multi-suprafețe antialergenic

Spray Sanytol dezinfectant multi-suprafețe antialergenicDESCRIEREPractic, fără clătire** și fără clor, Sprayul dezinfectant multi-suprafețe, anti-alergenic SANYTOL curăță și igienizează toată casa în..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Spray Sanytol dezinfectant multi-suprafețe eucalipt

Spray Sanytol dezinfectant multi-suprafețe, eucaliptDESCRIEREPractic, fără clătire și fără clor,Sprayul dezinfectant multi-suprafețe curăță și igienizează toată casa la un loc: toalete, coșuri de gu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Spray Sanytol dezinfectant multi-suprafete grepfrut

Spray Sanytol dezinfectant multi-suprafete, grepfrutDESCRIEREPractic, fără clătire și fără clor,Sprayul dezinfectant multi-suprafețe curăță și igienizează toată casa la un loc: toalete, coșuri de gu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Spray Sanytol dezinfectant ultradegresant pentru bucătărie

Spray Sanytol dezinfectant ultradegresant pentru bucătărieDESCRIERESANYTOL pentru bucătărie este formulat special pentru îndepărtarea ușoară și în profunzime a tuturor grăsimilor și reziduurilor usc..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Spray Sanytol dezodorizant dezinfectant pentru textile

Spray Sanytol dezodorizant dezinfectant pentru textileDESCRIEREBacteriile și ciupercile de pe lenjerie sunt responsabile pentru mirosurile neplăcute și pot transmite boli sau pot provoca iritații ale..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Spray Sanytol distruge acarienii din praf

Spray Sanytol distruge acarienii din prafDESCRIEREAcarianul de praf (Dermatophagoide pteronyssinus) reprezintă unul dintre principalii responsabili pentru alergii, mai ales cele respiratorii. În ciu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei