Frane circulare cu saboti tip FC

Frane circulare cu saboti tip FC
     Franele circulare tip FC se pot folosi la toate tipurile de masini de ridicat si transportat uzinal, indiferent de regimul de lucru, in conditii climatice normale, la temperaturi cuprinse intre - 20 grade Celsius si + 40 grade Celsius.
     Alegerea tipului de frana se face in functie de momentul maxim admisibil si turatie pentru frana aleasa si momentul necesar sa determina tipul si varianta de ridicator electrohidraulic tip reh.

Frana circulara cu saboti tip FC 200

Frana circulara cu saboti tip FC 200     Franele circulare tip FC se pot folosi la toate tipurile de masini de ridicat si transportat uzinal, indiferent de regimul de lucru, in conditii..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Frana circulara cu saboti tip FC 250

Frana circulara cu saboti tip FC 250     Franele circulare tip FC se pot folosi la toate tipurile de masini de ridicat si transportat uzinal, indiferent de regimul de lucru, in conditii..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Frana circulara cu saboti tip FC 315

Frana circulara cu saboti tip FC 315     Franele circulare tip FC se pot folosi la toate tipurile de masini de ridicat si transportat uzinal, indiferent de regimul de lucru, in conditii..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Frana circulara cu saboti tip FC 400

Frana circulara cu saboti tip FC 400     Franele circulare tip FC se pot folosi la toate tipurile de masini de ridicat si transportat uzinal, indiferent de regimul de lucru, in conditii..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Frana circulara cu saboti tip FC 500

Frana circulara cu saboti tip FC 500     Franele circulare tip FC se pot folosi la toate tipurile de masini de ridicat si transportat uzinal, indiferent de regimul de lucru, in conditii..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Frana circulara cu saboti tip FC 630

Frana circulara cu saboti tip FC 630     Franele circulare tip FC se pot folosi la toate tipurile de masini de ridicat si transportat uzinal, indiferent de regimul de lucru, in conditii..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Frana circulara cu saboti tip FC 710

Frana circulara cu saboti tip FC 710     Franele circulare tip FC se pot folosi la toate tipurile de masini de ridicat si transportat uzinal, indiferent de regimul de lucru, in conditii..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei