Comutatoare cu came

Comutatoare cu came

Comutatoare cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea motoarelor, pentru masurarea curentului si tensiunii in retelele bi si trifazate (cu si fara nul), cu si fara transformator de masura, la actionarea intrerupatoarelor automate si a separatoarelor.

Cheie de comanda cu si fara lampi de semnalizare

Cheie de comanda cu si fara lampi de semnalizare   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actiona..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Comutator cu came ampermetrice si voltmetrice

Comutator cu came ampermetrice si voltmetrice   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Comutator cu came capsulate in masa plastica

Comutator cu came capsulate in masa plastica   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Comutator cu came capsulate in siluminiu

Comutator cu came capsulate in siluminiu   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea moto..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Comutator cu came cu actionare din fata usii

Comutator cu came cu actionare din fata usii   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Comutator cu came cu actionare in tandem

Comutator cu came cu actionare in tandem   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea moto..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Comutator cu came cu blocare cu 3 lacate

Comutator cu came cu blocare cu 3 lacate   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea moto..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Comutator cu came cu blocare mecanica

Comutator cu came cu blocare mecanica   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea motoare..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Comutator cu came cu revenire

Comutator cu came cu revenire   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea motoarelor, pen..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Comutator cu came pentru siderurgie

Comutator cu came pentru siderurgie   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea motoarelo..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Comutator cu came varianta de baza

Comutator cu came varianta de baza   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea motoarelor..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Comutator cu prindere pe spate

Comutator cu prindere pe spate   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea motoarelor, pe..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Comutator inversoare de sens

Comutator inversoare de sens   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea motoarelor, pent..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Comutator stea-triunghi

Comutator stea-triunghi   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea motoarelor, pentru ma..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu comutator blocare

Cutie cu comutator blocare   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea motoarelor, pentru..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intrerupator grupa 100A

Intrerupator grupa 100A   Comutator cu came sunt folosite la inchiderea si deschiderea simultana sau succesiva a unor circuite din instalatiile electrice, la actionarea motoarelor, pentru ma..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei