Indicatoare rutiere standard

Indicatoare rutiere standard


Abatere temporară U31, Indicator rutier

Indicator rutier — Abatere temporară Dimensiuni: 650x850 mm Acest indicator se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, iar drumul prezintă o abate..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Abatere temporară U32, Indicator rutier

Indicator rutier — Abatere temporară Dimensiuni: 650x850 mm Se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, iar drumul prezintă o abatere temporară. In..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Abateri temporare, Indicator rutier

Indicator rutier — Abateri temporare Dimensiuni: 650x850 mm Indicatorul rutier din imaginea alăturată, se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, iar ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Acces internet, Indicator rutier

Indicator rutier — Acces internet Dimensiuni: 650x500 mm; Se întâlnește în apropierea unui loc cu acces la internet. Pe indicatorul rutier poate fi inscripționată și distanța până la locul respe..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Acces pe bază de tichet, Indicator rutier

Indicator rutier — Acces pe bază de tichet Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier, se instalează de obicei în locurile de parcare cu taxă de intrare. Menţiuni: Indicatoarele sunt ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis autobuzelor, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis autobuzelor Acest indicator se monteaza la intrarea pe drumurile publice pe care accesul autobuzelor este interzis. interzice accesul autobuzelor, indif..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis autovehiculelor cu remorcă, cu excepția celor cu semiremorcă sau cu remorcă cu o osie, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis autovehiculelor cu remorcă, cu excepția celor cu semiremorcă sau cu remorcă cu o osie Indicatorul se instaleaza la intrarea pe drumurile publice pe care acce..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis autovehiculelor sau ansamblurilor de vehicule cu lungime mai mare de ... m, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis autovehiculelor sau ansamblurilor de vehicule cu lungime mai mare de ... m Acest indicator se amplaseaza la intrarea pe drumurile publice pe care accesul aut..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis autovehiculelor şi vehiculelor cu tracţiune animală, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis autovehiculelor şi vehiculelor cu tracţiune animală Se instaleaza la intrarea pe drumurile publice pe care accesul vehiculelor cu motor si a vehiculelor cu t..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis autovehiculelor, cu excepţia motocicletelor fără ataş, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis autovehiculelor, cu excepţia motocicletelor fără ataş Este amplasat la intrarea pe drumurile publice pe care accesul tuturor autovehiculelor, cu exceptia mot..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis autovehiculelor, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis autovehiculelor Acest indicator se amplaseaza la intrarea pe drumurile publice pe care accesul vehiculelor cu motor este interzis. interzice accesul veh..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis bicicletelor, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis bicicletelor Se intalneste la intrarea pe drumurile publice pe care accesul bicicletelor este interzis. interzice accesul bicicletelor se instaleaza..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis ciclomotoarelor, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis ciclomotoarelor Se amplaseaza la intrarea pe drumurile publice pe care accesul mopedelor este interzis. interzice accesul ciclomotoarelor se instale..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis GPL, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis GPL In general, se amplaseaza pe drumurile cu sens unic, pe sensul pe care nu este permisa circulatia. Acest indicator poate fi insotit si de un panou..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis motocicletelor, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis motocicletelor Indicatorul acesta se amplaseaza la intrarea pe drumurile publice pe care accesul motocicletelor este interzis. interzice accesul motocic..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis pietonilor, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis pietonilor Acest indicator intezice accesul pietonilor pe sectorul de drum public pe care este amplasat. Daca indicatorul se afla numai pe una dintre partile..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis tractoarelor şi maşinilor auto propulsate pentru lucrări, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis tractoarelor şi maşinilor auto propulsate pentru lucrări Poate fi intalnit in localitatile rurale, pe drumurile publice pe care accesul tractoarelor si masin..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor având masa mai mare de 3,5 tone, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor având masa mai mare de 3.5 tone Poate fi intalnit pe sectorul de drum pe care este interzis accesul vehiculelor cu o masa mai mare decat cea..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor având masa mai mare de 7 tone, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor având masa mai mare de 7 tone Poate fi intalnit pe sectorul de drum pe care este interzis accesul vehiculelor cu o masa mai mare decat cea i..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor având masa mai mare de 7,5 tone, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor având masa mai mare de 7.5 tone Poate fi intalnit pe sectorul de drum pe care este interzis accesul vehiculelor cu o masa mai mare decat cea..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor având o lăţime mai mare de ... m, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor având o lăţime mai mare de ... m Se amplaseaza pe sectoarele de drum cu latime redusa, precum si in intersectiile care preced aceste sectoare de ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor care transportă mărfuri periculoase, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor care transportă mărfuri periculoase Indicatorul din imaginea alaturata se amplaseaza in locul in care accesul vehiculelor care transporta marfuri..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor care transportă substanţe de natură să polueze apele, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor care transportă substanţe de natură să polueze apele La intalnirea acestui indicator accesul vehiculelor care transporta substante de natura sa p..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor care transportă substanţe explozibile sau uşor inflamabile, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor care transportă substanţe explozibile sau uşor inflamabile Se monteaza in locul in care accesul vehiculelor care transporta substante explozive s..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 2,10m, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 2.1m Indicatorul alaturat se monteaza pe sectorul de drum cu inaltime mai mica de 2,10 m (capetele podurilor, pasaj..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 2,20m, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 2.2m Indicatorul alaturat se monteaza pe sectorul de drum cu inaltime mai mica de 2,20 m (capetele podurilor, pasaj..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 2,30m, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 2.3m Indicatorul alaturat se monteaza pe sectorul de drum cu inaltime mai mica de 2,30 m (capetele podurilor, pasaj..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 3,50m, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 3.5m Indicatorul alaturat se monteaza pe sectorul de drum cu inaltime mai mica de 3,50 m (capetele podurilor, pasaj..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 4,50m, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor cu înălţimea mai mare de 4,50m Indicatorul alaturat se monteaza pe sectorul de drum cu inaltime mai mica de 4,50 m (capetele podurilor, pasa..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor cu masa mai mare de ... t pe osia simplă, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor cu masa mai mare de ... t pe osia simplă Are rolul de a preciza inceputul sectorului de drum pe care este interzis accesul vehiculelor cu o masa ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor cu masa pe osia dublă mai mare de ... t, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor cu masa pe osia dublă mai mare de ... t Se instaleaza pe sectorul de drum pe care este interzis accesul vehiculelor cu o masa pe osie dubla mai m..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor cu masa pe osia triplă mai mare de ... t, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor cu masa pe osia triplă mai mare de ... t Acest indicator se amplaseaza pe sectorul de drum pe care este interzis accesul vehiculelor cu o masa pe..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor cu tracțiune animală, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor cu tracțiune animală Se monteaza la intrarea pe drumurile publice pe care accesul vehiculelor cu tractiune animala este interzis. interzice ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor destinate transportului de mărfuri, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor destinate transportului de mărfuri Se instaleaza la inceputul drumurilor publice pe care accesul vehiculelor destinate transportului de marfuri e..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis vehiculelor împinse sau trase cu mâna, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis vehiculelor împinse sau trase cu mâna Indicatorul se aseaza la intrarea pe drumurile publice pe care accesul vehiculelor impinse sau trase cu mana este inter..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accesul interzis, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accesul interzis In general, se amplaseaza pe drumurile cu sens unic, pe sensul pe care nu este permisa circulatia. Acest indicator poate fi insotit si de un panou aditi..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Accident, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Accident Indicatorul se instalează la locul producerii unui accident de circulaţie. La întâlnirea lui conducătorii de vehicule trebuie să reducă viteza , la viteza maxima de ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Acostament periculos (A12), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Acostament periculos Montat pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc sa circule doua vehicule unul pe lângă celălalt indicatorul din imagine este precedat de indicatorul..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Acostament periculos (U4), Indicator rutier

Indicator rutier — Acostament periculos Dimensiuni: 700 mm Aceste indicatoare rutiere, se întâlnesc de regulă pe sectoarele de drum pe care se execută lucrări, iar acostamentul din zona respecti..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Aeroport, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Aeroport Se amplasează pe drumurile publice ce trec pe sub culoarele aeriene din apropierea aeroporturilor, pentru a atenţiona Conducătorul auto de zgomotul puternic sau de z..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Animale (domestice), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Animale Acest indicator se montează la 100-200 m de sectorul de drum periculos, unde exista riscul ca animalele să traverseze sau să circule pe drumul public. La întâlni..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Animale (sălbatice), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Animale Acest indicator se montează la 100-200 m de sectorul de drum periculos, unde exista riscul ca animalele să traverseze sau să circule pe drumul public. La întâlni..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Apă potabilă, Indicator rutier

Indicator rutier — Apă potabilă Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier îl informează pe conducătorul auto că, la 200 metri de indicator există un loc special amenajat cu apă potabilă. ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Atenție! Alte pericole, A32, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Alte pericole Se amplasează cu 50-200 m înaintea locului periculos, în orice situaţie periculoasă care nu este prevazută cu un indicator de avertizare specific. La întâl..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Atenție! Alte pericole, U11, Indicator rutier

Indicator rutier — Alte pericole Dimensiuni: 700 mm Indicatorul rutier alăturat se întâlnește în zonele cu lucrări pe partea carosabilă și îi avertizează pe participanții la trafic că, ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Autogară, Indicator rutier

Indicator rutier — Autogară Dimensiuni: 650x500 mm; Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc în apropierea unei autogări. Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform STAS 1848/2011; ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Autostradă, Indicator rutier

Indicator rutier — Autostradă Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator se întâlnește la intrarea pe o autostradă. Pe autostradă se circulă cu viteza minimă de 50 km/h și sunt interzise manevrele ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Autovehiculul se ridică, Indicator rutier

Indicator rutier — Autovehiculul se ridică Dimensiuni: 600x600 mm; Se amplasează sub indicatoarele rutiere de interzicere sau restricție. Îi înștiințează pe conducătorii de vehicule că nerespect..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză bidirecţională, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Baliză bidirecţională Avertizează Conducătorul de vehicul că va întalni obstacole pe drumul public, atât pe partea dreaptă, cât şi pe partea stângă, iar circulaţia se va face..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză direcţională care indică ocolirea obstacolului prin dreapta, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Baliză direcţională care indică ocolirea obstacolului prin dreapta Indicatorul alăturat avertizează Conducătorul de vehicul că obstacolul întâlnit se va ocoli pe partea dreap..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Baliză direcţională care indică ocolirea obstacolului prin stânga, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Baliză direcţională care indică ocolirea obstacolului prin stânga Indicatorul alăturat avertizează Conducătorul de vehicul că obstacolul întâlnit se va ocoli pe partea stângă..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Barieră direcţională - Indicator rutier

Indicator rutier — Barieră direcţională Dimensiuni: 2000x330 mm Se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, atât în localități cât și în afara aces..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Barieră normală - Indicator rutier

Indicator rutier — Barieră normală Dimensiuni: 2000x250 mm Se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, atât în localități cât și în afara acestora. Conducăt..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Biciclisti, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Biciclisti Se amplasează la 100-200 m de locul în care drumul public se intersectează cu o pistă pentru biciclişti. La întâlnirea acestui indicator, Conducătorul auto este ob..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Biserică, Indicator rutier

Indicator rutier — Biserică Dimensiuni: 650x500 mm Aceste indicatoare rutiere de informare turistică, se întâlnesc de regulă în apropierea unor biserici. În acest caz, conducătorul auto este inf..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Bufet sau cofetărie, Indicator rutier

Indicator rutier — Bufet sau cofetărie Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier se întâlnește în apropierea unui bufet sau cofetărie. Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cabană pentru turişti, Indicator rutier

Indicator rutier — Cabană pentru turişti Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier din imaginea alăturată, se întâlnește în apropierea unei cabane pentru turiști. Menţiuni: Indicatoarele..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Căderi de pietre, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Căderi de pietre Este instalat la 100-200 m de locul periculos. Poate fi însoţit de un panou adiţional pe care este inscripţionată lungimea sectorului de drum periculos, dacă..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cântar pentru autovehicule, Indicator rutier

Indicator rutier — Cântar pentru autovehicule Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier alăturat, se întâlnește în apropierea unui loc special amenajat, dotat cu cântar pentru autovehicule. M..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cascadă, Indicator rutier

Indicator rutier — Cascadă Dimensiuni: 650x500 mm Aceste indicatoare rutiere de informare turistică, se adresează conducătorului de vehicul, informându-l că prin apropiere există o cascadă. Me..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Castel, cetate, Indicator rutier

Indicator rutier — Castel - cetate Dimensiuni: 650x500 mm Acest indicator rutier de informare turistică, se întâlnește pe sectoarele de drum din apropierea unui castel sau o cetate. Menţiuni: ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Categoria de autovehicule la care se referă indicatorul, Indicator rutier

Indicator rutier — Categoria de autovehicule la care se referă indicatorul Dimensiuni: 450x200 mm; Precizează categoria de autovehicule la care face referire indicatorul sub care este m..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Categoriile de autovehicule care trebuie să respecte semnificaţia indicatorului, Indicator rutier

Indicator rutier — Categoriile de autovehicule care trebuie să respecte semnificaţia indicatorului Dimensiuni: 600x200 mm; Se montează împreună cu indicatorul rutier "Prioritate pentru circulați..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cedează trecerea, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Cedează trecerea Se amplasează pe drumul public fără prioritate, la intersecţia acestuia cu un drum public prioritar. La întâlnirea acestui indicator, conducătorul auto ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Centru viticol, Indicator rutier

Indicator rutier — Centru viticol Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier se întâlnește în apropierea unui centru viticol. Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform STAS 1848/..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Circulaţia interzisă în ambele sensuri, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Circulaţia interzisă în ambele sensuri Se amplaseaza la intrarea pe drumurile publice pe care accesul vehiculelor este interzis. Acest indicator poate fi insotit si de un pan..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Circulaţie în ambele sensuri A31, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Circulaţie în ambele sensuri Indicatorul din imagine este întâlnit la ieşirea de pe un drum public cu sens unic. Are rolul de a atenţiona Conducătorul auto că pe sectoru..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Circulaţie în ambele sensuri U10, Indicator rutier

Indicator rutier — Circulaţie în ambele sensuri Dimensiuni: 700 mm Se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, la capătul drumurilor cu sens unic. Indicat..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Claxonarea interzisă, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Claxonarea interzisă La intalnirea acestui indicator claxonarea este interzisa in intervalul orar 6.00 - 22.00 (intre 22.00 - 6.00 se interzice prin lege claxonarea in orice ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Coborâre periculoasă, unghi 10%, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Coborâre periculoasă, unghi 10% Montat pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc sa circule doua vehicule unul pe lângă celălalt indicatorul din imagine este precedat ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Coborâre periculoasă, unghi 7%, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Coborâre periculoasă, unghi 7% Montat pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc sa circule doua vehicule unul pe lângă celălalt indicatorul din imagine este precedat..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Complex de servicii, Indicator rutier

Indicator rutier — Complex de servicii Dimensiuni: 1400x1400 mm; Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc în apropierea unor complexe de servicii (restaurant, hotel, telefon, service auto). Men..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Confirmarea zonei de acţiune a indicatorului, Indicator rutier

Indicator rutier — Confirmarea zonei de acţiune a indicatorului Dimensiuni: 150x300 mm; Acest panou delimitează zona de acțiune a indicatorului rutier sub care este montat. În cazul de față, pan..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Control POLIȚIE, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Control POLIȚIE Conducatorul auto poate intalni acest indicator inaintea unei zone in care este prezenta politia. interzice trecerea prin locurile respective fara a efec..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Control radar, Indicator rutier

Indicator rutier — Control radar Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier alăturat, se întâlnește pe drumurile cu control radar. Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform STAS 1848..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Copii, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Copii Conducătorii auto întalnesc acest indicator pe sectoarele de drum frecvent circulate de copii (aflate în imediata apropiere a grădiniţelor, şcolilor şi a locurilor..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cu excepţia autovehiculelor autorizate, Indicator rutier

Indicator rutier — Cu excepţia autovehiculelor autorizate Dimensiuni: 600x600 mm; Se montează de obicei împreună cu un indicator rutier de interzicere sau restricție. Are rolul de ai informa pe ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cu excepţia riveranilor, Indicator rutier

Indicator rutier — Cu excepţia riveranilor Dimensiuni: 600x600 mm; Panoul, alăturat se montează de obicei împreună cu un indicator rutier de interzicere sau restricție, exceptând accesul riveran..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Curbă deosebit de periculoasă, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Curbă deosebit de periculoasă Indicatorul alăturat se amplasează la 100-200 m de începutul sectorului de drum, când panta depăşeşte 7%. Conducătorul auto nu este obligat să r..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la dreapta, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la dreapta Indicatorul din imagine se instalează atunci când urmează o succesiune de curbe, dacă distanţa dintre..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la stânga, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Curbă dublă sau o succesiune de mai mult de două curbe, prima la stânga Indicatorul din imagine se instalează atunci când urmează o succesiune de curbe, dacă distanţa dintre ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Curbă la dreapta, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Curbă la dreapta Este amplasate la cel mult 200 m de o curbă la dreapta. Canducătorul trebuie să circule cu viteză redusă în curbe, iar dacă vizibilitatea este redusă, toate ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Curbă la stânga, Indicator rutier

Indicator rutier — Curbă la stânga Este amplasat la cel mult 200 m de o curbă la stânga. Canducătorul trebuie să circule cu viteză redusă în curbe, iar dacă vizibilitatea este redusă, toate manevr..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Delimitarea pistelor pentru pietoni de cele destinate bicicletelor şi ciclomotoarelor (D11), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Delimitarea pistelor pentru pietoni de cele destinate bicicletelor şi ciclomotoarelor (D11) Poate fi intalnit la inceputul unui sector de drum pe care este permisa numai circ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Delimitarea pistelor pentru pietoni si biciclete (D12), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Delimitarea pistelor pentru pietoni si biciclete (D12) Poate fi intalnit la inceputul unui sector de drum pe care este permisa numai circulatia pietonilor si a bicicletelor, ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Denivelare faţă de banda alăturată, Indicator rutier

Indicator rutier — Denivelare faţă de banda alăturată Dimensiuni: 650x650 mm Indicatorul rutier se instalează pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, semnalizând că u..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Denivelări pentru limitarea vitezei, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Denivelări pentru limitarea vitezei Indicatorul rutier se întâlnește în zonele cu școli, grădinițe, treceri pentru pietoni, sectoare de drum îngustat, etc. Conducătorul ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Denumirea străzii, Indicator rutier

Indicator rutier — Denumirea străzii Diverse dimensiuni; Solicitaţi o ofertă de preţ. Acest indicator rutier are rolul de a preciza denumirea străzii. Menţiuni: Indicatoarele sunt executa..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Depăşirea autovehiculelor cu excepţia motocicletelor fără ataş, interzisă, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Depăşirea autovehiculelor cu excepţia motocicletelor fără ataş, interzisă La intalnirea acestui indicator depasirea autovehiculelor, cu exceptia motocicletelor fara atas, est..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Depășirea autovehiculelor, cu excepția motocicletelor fără ataș, intezisă, Indicator rutier

Indicator rutier — Depășirea autovehiculelor, cu excepția motocicletelor fără ataș, intezisă Dimensiuni: diam. 600 mm Se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosa..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Depăşirea interzisă autovehiculelor destinate transportului de mărfuri, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Depăşirea interzisă autovehiculelor destinate transportului de mărfuri Are rolul de a preciza inceputul sectorului de drum pe care depasirea este interzisa autovehiculelor de..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Deviere temporară U24, Indicator rutier

Indicator rutier — Deviere temporară Diverse dimensiuni. Solicitaţi o ofertă de preţ. Se instalează pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, indicând direcția tempor..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Deviere temporară U25, Indicator rutier

Indicator rutier — Drum îngustat pe ambele părţi Diverse dimensiuni. Solicitaţi o ofertă de preţ. Se instalează pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, indicând dir..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Deviere temporară U26, Indicator rutier

Indicator rutier — Deviere temporară Diverse dimensiuni. Solicitaţi o ofertă de preţ. Indicatorul rutier, se instalează pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, indi..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Deviere temporară U27, Indicator rutier

Indicator rutier — Deviere temporară Diverse dimensiuni. Solicitaţi o ofertă de preţ. ndicatorul rutier, se instalează pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, indic..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Direcţia drumului cu prioritate P20, Indicator rutier

Indicator rutier — Direcţia drumului cu prioritate Dimensiuni: 600x600 mm; Panoul din cazul de față, se întâlnește pe un sector de drum fără prioritate și îi indică participantului la t..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Direcţia drumului cu prioritate P21, Indicator rutier

Indicator rutier — Direcţia drumului cu prioritate Dimensiuni: 600x600 mm; Panoul din cazul de față, se întâlnește pe un sector de drum cu prioritate și îi indică participantului la trafic, di..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Direcţia obligatorie pentru vehiculele care transportă mărfuri periculoase (D16), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Direcţia obligatorie pentru vehiculele care transportă mărfuri periculoase (D16) La intalnirea acestor indicatoare vehiculele care transporta marfuri periculoase sunt obligat..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Direcţia obligatorie pentru vehiculele care transportă mărfuri periculoase (D17), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Direcţia obligatorie pentru vehiculele care transportă mărfuri periculoase (D17) La intalnirea acestor indicatoare vehiculele care transporta marfuri periculoase sunt obligat..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Direcţia obligatorie pentru vehiculele care transportă mărfuri periculoase (D18), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Direcţia obligatorie pentru vehiculele care transportă mărfuri periculoase (D16) La intalnirea acestor indicatoare vehiculele care transporta marfuri periculoase sunt obligat..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Direcţia şi distanţa până la locul la care se referă indicatorul, Indicator rutier

Indicator rutier — Direcţia şi distanţa până la locul la care se referă indicatorul Dimensiuni: 600x200 mm; Panoul alăturat, indică direcția și distanța până la locul la care se referă indicator..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Direcţia şi distanţa până la telefonul pentru apel de urgenţă, Indicator rutier

Indicator rutier — Direcţia şi distanţa până la telefonul pentru apel de urgenţă Dimensiuni: 600X200 mm; Indicatorul rutier din imaginea alăturată, informează conducătorii de vehicule cu privire..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Distanţa de siguranţă între vehicule pentru viteze de cel mult 50 km/h, Indicator rutier

Indicator rutier — Distanţa de siguranţă între vehicule pentru viteze de cel mult 50 km/h Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier din imaginea alăturată, precizează distanța de siguranță într..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Distanţa de siguranţă între vehicule pentru viteze mai mari de 50 km/h, Indicator rutier

Indicator rutier — Distanţa de siguranţă între vehicule pentru viteze mai mari de 50 km/h Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier din imaginea alăturată, precizează distanța de siguranță într..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Distanţa între indicator şi începutul locului periculos, Indicator rutier

Indicator rutier — Distanţa între indicator şi începutul locului periculos Dimensiuni: 450x200 mm; Panoul alăturat, indică distanța de la indicatorul rutier la începutul locului periculos. Men..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Distanța până la indicatorul "Oprire", Indicator rutier

Indicator rutier — Distanța până la indicatorul "Oprire" Dimensiuni: 350x350 mm; Panoul din imaginea alăturată, îi informează pe participanții la trafic cu privire la distanța până la indicatoru..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Distanţa până la locul la care se referă indicatorul de presemnalizare sau informare, Indicator rutier

Indicator rutier — Distanţa până la locul la care se referă indicatorul de presemnalizare sau informare Dimensiuni: 450x200 mm; Acest panou indică distanța până la locul la care se referă indica..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum aglomerat, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Drum aglomerat La întâlnirea acestui indicator, Conducătorul auto este obligat să păstreze o distanţă de siguranţă faţă de vehiculul care se deplasează în faţa sa. Se amplase..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum cu denivelări A17, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Drum cu denivelări Acest panou se amplasează la 50-200 m de locul periculos. Dacă lungimea sectorului de drum depăşeşte 0,3 km, indicatorul este insoţit de un panou adiţ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum cu denivelări U5, Indicator rutier

Indicator rutier — Drum cu denivelări Dimensiuni: 700 mm Aceste indicatoare rutiere, se întâlnesc de regulă pe sectoarele de drum pe care se execută lucrări. În acest caz, conducătorii auto su..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum cu prioritate, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Drum cu prioritate Indicatorul acesta se instalează la începutul drumului cu prioritate sau înaintea intersecţiilor cu un drum fără prioritate. Are rolul de a anunţa conducăt..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum fără ieșire, Indicator rutier

Indicator rutier — Drum fără ieșire Dimensiuni: 650x500 mm; Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform STAS 1848/2011; Suportul indicatoarelor se confecţionează din tablă de oţel 1 ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum închis circulaţiei publice, Indicator rutier

Indicator rutier — Drum închis circulaţiei publice Dimensiuni: 600x600 mm; Se întâlnește de obicei sub indicatorul rutier "Circulația interzisă în ambele sensuri" și îi informează pe participanț..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum îngustat pe ambele părţi A9, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Drum îngustat pe ambele părţi Indicatoarele din imaginile alăturate se amplasează la 100-200 m de locul în care sectorul de drum începe să se îngusteze pe ambele părţi c..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum îngustat pe ambele părţi U1, Indicator rutier

Indicator rutier — Drum îngustat pe ambele părţi Dimensiuni: 700 mm Indicatorul rutier din imaginea alăturată, se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă...

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum îngustat pe partea dreaptă A10, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Drum îngustat pe partea dreaptă Indicatoarele din imaginile alăturate se amplasează la 100-200 m de locul în care sectorul de drum începe să se îngusteze pe partea dreaptă c..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum îngustat pe partea dreaptă U2, Indicator rutier

Indicator rutier — Drum îngustat pe partea dreaptă Dimensiuni: 700 mm Acest indicator rutier se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă. În acest caz, con..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum îngustat pe partea stângă A11, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Drum îngustat pe partea stângă Indicatoarele din imaginile alăturate se amplasează la 100-200 m de locul în care sectorul de drum începe să se ingusteze pe partea stângă cu ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum îngustat pe partea stângă U3, Indicator rutier

Indicator rutier — Drum îngustat pe partea stângă Dimensiuni: 700 mm Acest indicator se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă. În acest caz, conducătoru..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum lunecos A19, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Drum lunecos Se afla montat la 100-200 m de sectorul periculos. Conducătorul auto este obligat să reducă viteza, să circule cu atenţie sporită, să nu bruscheze volanul şi co..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum lunecos U6, Indicator rutier

Indicator rutier — Drum lunecos Dimensiuni: 700 mm Aceste indicatoare rutiere, se întâlnesc de regulă pe sectoarele de drum pe care se execută lucrări. În acest caz, conducătorii auto sunt ave..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum obligatoriu pentru categoria de vehicule D9, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Drum obligatoriu pentru categoria de vehicule Se afla instalat la inceputul unei drum pe care este obligatorie circulatia categoriei de vehicule inscriptionate pe panou. ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum pentru autovehicule, Indicator rutier

Indicator rutier — Drum pentru autovehicule Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier din imaginea prezentată, se întâlnește la intrarea pe drumurile publice, pe care este permisă doar circulaț..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Drum pentru pietoni, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Drum pentru pietoni Acestui indicator permite numai circulatia pietonilor pe drumul inaintea caruia este instalat. se instaleaza la capetele sectorului ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Duş, Indicator rutier

Indicator rutier — Duş Dimensiuni: 600x600 mm; Informează conducătorii de vehicule despre existența în zona respectivă a unor cabine de duș. Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Exceptarea unor categorii de vehicule de la semnificaţia indicatorului, Indicator rutier

Indicator rutier — Exceptarea unor categorii de vehicule de la semnificaţia indicatorului Dimensiuni: 600x600 mm; Se instalează împreună cu un indicator de interzicere sau restricție și indică c..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Folosirea luminilor de întâlnire, Indicator rutier

Indicator rutier — Folosirea luminilor de întâlnire Dimensiuni: 450x200 mm; Se întâlnește pe drumurile publice pe care conducătorul auto trebuie să pună în funcțiune luminile de întâlnire. Men..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Gară, Indicator rutier

Indicator rutier — Gară Dimensiuni: 650x500 mm; Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc în apropierea unei gări. Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform STAS 1848/2011; Suportu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Hotel sau motel, Indicator rutier

Indicator rutier — Hotel sau motel Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier se întâlnește în apropierea unui hotel sau motel. Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform STAS 184..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Ieşire spre un chei sau mal abrupt, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Ieşire spre un chei sau mal abrupt Se amplasează la 100-200 m de chei sau mal abrupt pentru a atenţiona Conducătorul auto că, pe direcţia înainte, drumul se termină deasupra ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Îmbarcare pe ferry-boat, Indicator rutier

Indicator rutier — Îmbarcare pe ferry-boat Dimensiuni: 650x500 mm; Conducătorul auto va intalni acest indicator rutier în zona de îmbarcare pe ferry-boat. Menţiune: Indicatorul este confecţion..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Îmbarcare pe vagoane platformă de cale ferată, Indicator rutier

Indicator rutier — Îmbarcare pe vagoane platformă de cale ferată Dimensiuni: 650x500 mm; Conducătorul auto va întâlni acest indicator rutier în zona de îmbarcare pe vagoane platformă de cale fer..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Împroşcare cu pietriş A20, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Împroşcare cu pietriş Indicatorul este confecţionat din tablă de oţel zincată de 1mm, vopsit electrostatic şi acoperit cu folie reflectorizantă clasa I EG Prismatic (EGP) cu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Împroșcare cu pietriș U7, Indicator rutier

Indicator rutier — Împroșcare cu pietriș Dimensiuni: 700 mm Indicatorul rutier din imaginea alăturată, se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă. La întâ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Înainte sau la dreapta, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Înainte sau la dreapta Conducatorul auto va intalni acest indicator inaintea intrarii intr-o intersectie, obligand conducatorul auto sa circule pe una din directiile ind..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Înainte sau la stânga, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Înainte sau la stânga Conducatorul auto va intalni acest indicator inaintea intrarii intr-o intersectie, obligand conducatorul auto sa circule pe una din directiile indi..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Înainte, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Înainte Indicatorul se monteaza cu cel mult 50 m inainte de o intersectie, obligand conducatorul auto sa circule pe directia indicata de sageata. Daca actioneaza asupra unei ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Începutul şi lungimea zonei de acţiune a indicatorului, Indicator rutier

Indicator rutier — Începutul şi lungimea zonei de acţiune a indicatorului Dimensiuni: 150x300 mm; Se montează împreună cu unul din indicatoarele rutiere "Oprirea interzisă" sau "Stațion..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Începutul zonei de acţiune a indicatorului, Indicator rutier

Indicator rutier — Începutul zonei de acţiune a indicatorului Dimensiuni: 150x300 mm; Acest panou delimitează zona de acțiune a indicatorului rutier sub care este montat. În cazul de fa..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Închirieri auto, Indicator rutier

Indicator rutier — Închirieri auto Dimensiuni: 650x500 mm; Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc în apropierea unui centru de închirieri auto. În cazul de față indicatorul este amplasat la 200..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Informaţii rutiere, Indicator rutier

Indicator rutier — Informaţii rutiere Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier are rolul de a informa conducătorul auto, cu privire la frecvențele radio din zona respectivă. Menţiuni: ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Îngustare temporară (U29), Indicator rutier

Indicator rutier — Îngustare temporară Dimensiuni: 650x850 mm Acest indicator se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, iar drumul este îngustat temp..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Îngustare temporară (U30), Indicator rutier

Indicator rutier — Îngustare temporară Dimensiuni: 650x850 mm Acest indicator se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, iar drumul este îngustat temp..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Îngustare temporară (U35), Indicator rutier

Indicator rutier — Îngustare temporară Dimensiuni: 650x850 mm Acest indicator se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, iar drumul este îngustat temp..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Îngustare temporară (U36), Indicator rutier

Indicator rutier — Îngustare temporară Dimensiuni:  650x850 mm Acest indicator se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, iar drumul este îngustat tem..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu sens giratoriu, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Intersecţie cu sens giratoriu Se amplaseaza inaintea unei intersectii cu sens giratoriu sau pe zona circulara din mijlocul intersectiei. La intalnirea acestui indicator, cond..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A35), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Intersecţie cu un drum fără prioritate (A35) Indicatoarele se instalează pe drumul cu prioritate in intersecţiile din afara localităţilor. Conducătorii de vehicule care înt..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A36), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Intersecţie cu un drum fără prioritate (A36) Indicatoarele se instalează pe drumul cu prioritate in intersecţiile din afara localităţilor. Conducătorii de vehicule..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A37), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Intersecţie cu un drum fără prioritate (A37) Indicatoarele se instalează pe drumul cu prioritate in intersecţiile din afara localităţilor. Conducătorii de vehicule care înt..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A38), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Intersecţie cu un drum fără prioritate (A38) Indicatoarele se instalează pe drumul cu prioritate in intersecţiile din afara localităţilor. Conducătorii de vehicule..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie cu un drum fără prioritate (A39), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Intersecţie cu un drum fără prioritate (A39) Indicatoarele se instalează pe drumul cu prioritate in intersecţiile din afara localităţilor. Conducătorii de vehicule..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intersecţie de drumuri, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Intersecţie de drumuri Indicatorul presemnalizează o intersecţie cu circulatia nedirijata. Indicatorul obliga la reducerea vitezei pana la viteza maxima de 30km/h in locali..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intervalele de timp la care acţionează indicatorul, Indicator rutier

Indicator rutier — Intervalele de timp la care acţionează indicatorul Dimensiuni: 600x200 mm; Specifică intervalul orar, între care se respectă regulile impuse de indicatorul rutier sub care est..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intervalul de timp când este permisă staţionarea vehiculelor ce efectuează aprovizionarea, Indicator rutier

Indicator rutier — Intervalul de timp când este permisă staţionarea vehiculelor ce efectuează aprovizionarea Dimensiuni: 650x500 mm; Se instalează împreună cu un indicatorul rutier "Staționarea ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intervalul de timp în care acţionează indicatorul, Indicator rutier

Indicator rutier — Intervalul de timp în care acţionează indicatorul Dimensiuni: 600x200 mm; Specifică intervalul orar, între care se respectă regulile impuse de indicatorul rutier sub care este..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Interzis a vira la dreapta, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Interzis a vira la drepta Se afla instalat inaintea intersectiei in care se interzice virajul la dreapta, deoarece pe drumul respectiv circulatia se desfasoara intr-un singur..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Interzis a vira la stânga, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Interzis a vira la stânga Se afla instalat inaintea intersectiei in care se interzice virajul la stanga, deoarece pe drumul respectiv circulatia se desfasoara intr-un singur ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Interzis autovehiculelor de a circula fără a menţine între ele un interval de cel puţin ... m, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Interzis autovehiculelor de a circula fără a menţine între ele un interval de cel puţin ... m Se instaleaza pe sectorul de drum unde trebuie pastrata o distanta minima intre ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Întoarcerea interzisă, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Întoarcerea interzisă Are rolul de a interzice intoarcerea in zona respectiva, deoarece daca s-ar executa aceasta manevra ceilalti participanti la trafic ar putea fi pusi in ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Intrarea pe strada indicată, Indicator rutier

Indicator rutier — Intrarea pe strada indicată Diverse dimensiuni; Solicitati o oferta de pret; Acest indicator rutier are rolul de a preciza denumirea străzii și direcția spre aceasta. Menţiu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

La dreapta, Indicator rutier (D2)

Indicatoare rutiere - La dreapta Se instaleaza pe partea opusa intrarii intr-o intersectie sau suspendat in mijlocul intersectiei, obligand conducatorul auto sa vireze in directia indicata de sage..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

La stânga sau la dreapta, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Stânga sau la dreapta Conducatorul auto va intalni acest indicator inaintea intrarii intr-o intersectie, obligand conducatorul auto sa circule pe una din directiile indi..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Lanţuri pentru zăpadă, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Lanţuri pentru zăpadă Se amplaseaza in zonele in care, pe timp de iarna, cand partea carosabila este acoperita de zapada, circulatia autovehiculelor este permisa numai daca c..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 10km, Indicator rutier standard

Indicator rutier: Limitare de viteză 10km Este montat pe sectorul de drum unde viteza de circulatie a vehiculelor trebuie limitata. Zona de actiune incepe din dreptul indicatorului si se term..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 10km, temporar, Indicator rutier

Indicator rutier — Limitare de viteză 10km Dimensiuni: diam. 600 mm Se amplasează pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă. La întâlnirea acestor indicatoare r..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 15km, Indicator rutier standard

Indicator rutier: Limitare de viteză 15km Este montat pe sectorul de drum unde viteza de circulatie a vehiculelor trebuie limitata. Zona de actiune incepe din dreptul indicatorului si se term..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 20km, Indicator rutier standard

Indicator rutier: Limitare de viteză 20km Este montat pe sectorul de drum unde viteza de circulatie a vehiculelor trebuie limitata. Zona de actiune incepe din dreptul indicatorului si se term..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 20km, temporar, Indicator rutier

Indicator rutier — Limitare de viteză 20km Dimensiuni: diam. 600 mm Se amplasează pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă. La întâlnirea acestor indicatoare r..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 25km, Indicator rutier standard

Indicator rutier: Limitare de viteză 25km Este montat pe sectorul de drum unde viteza de circulatie a vehiculelor trebuie limitata. Zona de actiune incepe din dreptul indicatorului si se term..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 30km, Indicator rutier standard

Indicator rutier: Limitare de viteză 30km Este montat pe sectorul de drum unde viteza de circulatie a vehiculelor trebuie limitata. Zona de actiune incepe din dreptul indicatorului si se term..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 30km, temporar, Indicator rutier

Indicator rutier — Limitare de viteză 30km Dimensiuni: diam. 600 mm Se amplasează pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă. La întâlnirea acestor indicatoare r..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 40km, Indicator rutier standard

Indicator rutier: Limitare de viteză 40km Este montat pe sectorul de drum unde viteza de circulatie a vehiculelor trebuie limitata. Zona de actiune incepe din dreptul indicatorului si se term..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 40km, temporar, Indicator rutier

Indicator rutier — Limitare de viteză 40km Dimensiuni: diam. 600 mm Se amplasează pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă. La întâlnirea acestor indicatoare r..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 50km, Indicator rutier standard

Indicator rutier: Limitare de viteză 50km Este montat pe sectorul de drum unde viteza de circulatie a vehiculelor trebuie limitata. Zona de actiune incepe din dreptul indicatorului si se term..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 50km, temporar, Indicator rutier

Indicator rutier — Limitare de viteză 50km Dimensiuni: diam. 600 mm Se amplasează pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă. La întâlnirea acestor indicatoare r..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 5km, Indicator rutier standard

Indicator rutier: Limitare de viteză 5km Este montat pe sectorul de drum unde viteza de circulatie a vehiculelor trebuie limitata. Zona de actiune incepe din dreptul indicatorului si se termi..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 60km, Indicator rutier standard

Indicator rutier: Limitare de viteză 60km Este montat pe sectorul de drum unde viteza de circulatie a vehiculelor trebuie limitata. Zona de actiune incepe din dreptul indicatorului si se term..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 60km, temporar, Indicator rutier

Indicator rutier — Limitare de viteză 60km Dimensiuni: diam. 600 mm Se amplasează pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă. La întâlnirea acestor indicatoare r..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză 70km, Indicator rutier standard

Indicator rutier: Limitare de viteză 70km Este montat pe sectorul de drum unde viteza de circulatie a vehiculelor trebuie limitata. Zona de actiune incepe din dreptul indicatorului si se term..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limitare de viteză diferenţiată pe categorii de vehicule, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Limitare de viteză diferenţiată pe categorii de vehicule Se amplaseaza pe sectorul de drum unde viteza de circulatie trebuie limitata pe categorii de autovehicule. Zona de ac..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limite generale de viteză, Indicator rutier

Indicator rutier — Limite generale de viteză Diverse dimensiuni. Solicitati o ofertă de preţ. Se instalează în apropierea unei treceri pentru pietoni. De obicei, este precedat și de indicatorul ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Limite maxime de viteză pe autostradă în funcţie de condiţiile meteorologice, Indicator rutier

Indicator rutier — Limite maxime de viteză pe autostradă în funcţie de condiţiile meteorologice Dimensiuni: 800x1200 mm; Dimensiunile câmpurilor albe: 700 x 450 mm Distane între limitele..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Loc de joacă pentru copii, Indicator rutier

Indicator rutier — Loc de joacă pentru copii Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier alăturat, se întâlnește în apropierea unui loc special amenajat pentru copii. Menţiuni: Indicatoare..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Loc pentru popas, Indicator rutier

Indicator rutier — Loc pentru popas Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier "Loc pentru popas", are rolul de a informa ca în apropiere se află un teren special amenajat pentru popas. Menţiu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Lucrări de tratamente ale suprafeței părții carosabile, Indicator rutier

Indicator rutier — Lucrări de tratamente ale suprafeței părții carosabile Dimensiuni: 1500x1800 mm Indicatorul rutier, semnalizează un sector de drum pe care se execută lucrări de tratamente ale..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Lucrări, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Lucrări Indicatorul triunghiular din imagine se instalează la 20-200 m de sectorul de drum pe care se execută lucrări. Fondul de culoare galbena semnifică caracterul tem..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Lungimea sectorului periculos la care se referă indicatorul, Indicator rutier

Indicator rutier — Lungimea sectorului periculos la care se referă indicatorul Dimensiuni: 600x200 mm; Are rolul de a preciza lungimea sectorului de drum periculos la care se referă indicatorul ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Mănăstire, Indicator rutier

Indicator rutier — Mănăstire Dimensiuni: 650x500 mm Aceste indicatoare rutiere de informare turistică, se întâlnesc de regulă în apropierea unor mănăstiri. În acest caz, conducătorul auto este i..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Marcaje rutiere, Indicator rutier

Indicator rutier — Marcaje rutiere Dimensiuni: 1750x1000 mm Indicatorul rutier din imaginea alăturată, se instalează în locurile unde se aplică marcaje rutiere. Conducătorii auto sunt obligați s..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Maşini şi utilaje agricole, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Maşini şi utilaje agricole Este amplasat pentru a atenţiona Conducătorul de vehicul care îl întâlneşte, că drumul poate fi traversat de maşini şi utilaje agricole. La întâ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Modalităţi în care se execută parcarea P38, Indicator rutier

Indicator rutier — Modalităţi în care se execută parcarea Dimensiuni: 450x200 mm; Panoul alăturat, informează participanții la trafic de modul în care se va face parcarea pe raza indicatorului..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Modalităţi în care se execută parcarea P39, Indicator rutier

Indicator rutier — Modalităţi în care se execută parcarea Dimensiuni: 450x200 mm; Panoul alăturat, informează participanții la trafic de modul în care se va face parcarea pe raza indicatorului..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Modalităţi în care se execută parcarea P40, Indicator rutier

Indicator rutier — Modalităţi în care se execută parcarea Dimensiuni: 450x200 mm; Panoul alăturat, informează participanții la trafic de modul în care se va face parcarea pe raza indicatorului..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Modalităţi în care se execută parcarea P41, Indicator rutier

Indicator rutier — Modalităţi în care se execută parcarea Dimensiuni: 450x200 mm; Panoul alăturat, informează participanții la trafic de modul în care se va face parcarea pe raza indicatorului..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Modalităţi în care se execută parcarea P42, Indicator rutier

Indicator rutier — Modalităţi în care se execută parcarea Dimensiuni: 450x200 mm; Panoul alăturat, informează participanții la trafic de modul în care se va face parcarea pe raza indicatorului..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Modalităţi în care se execută parcarea P43, Indicator rutier

Indicator rutier — Modalităţi în care se execută parcarea Dimensiuni: 450x200 mm; Panoul alăturat, informează participanții la trafic de modul în care se va face parcarea pe raza indicatorului..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Monitorizare trafic, Indicator rutier

Indicator rutier — Monitorizare trafic Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier alăturat informează conducătorii că pe următorul sector de drum, traficul este monitorizat. Menţiune: Indicato..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Monument, Indicator rutier

Indicator rutier — Monument Dimensiuni: 650x500 mm Acest indicator rutier de informare turistică, se întâlnește pe sectoarele de drum din apropierea unor monumente. Menţiune: Indicatorul este ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Muzeu, Indicator rutier

Indicator rutier — Muzeu Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul din imaginea alăturată, se amplasează în apropierea unui muzeu. Menţiune: Indicatorul este confecţionat din tablă de oţel zincată d..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Numărul imobilului, Indicator rutier

Indicator rutier — Numărul imobilului DIverse dimensiuni; Solicitati o oferta de pret; Acest indicator rutier are rolul de a preciza numărul imobilului unde este instalat. Menţiune: Indicatoru..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Numărul nodului rutier de pe autostradă, Indicator rutier

Indicator rutier — Numărul nodului rutier de pe autostradă Dimensiuni: 450x200 mm; Panoul din imaginea alăturată, îi informează pe participanții la trafic cu privire la numărul nodului rutier de..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Obligatoriu la dreapta, Indicator rutier (D3)

Obligatoriu la dreapta (D3) Se amplaseaza inaintea intrarii intr-o intersectie, obligand conducatorul auto sa vireze pe directia indicata de sageata, dupa ocolirea indicatorului. Zona de actiune a..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Obligatoriu la stânga, Indicator rutier (D3)

Obligatoriu la stânga (D3) Se amplaseaza inaintea intrarii intr-o intersectie, obligand conducatorul auto sa vireze pe directia indicata de sageata, dupa ocolirea indicatorului. Zona de actiune ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Ocolire dreapta, Indicator rutier (D5)

Indicatoare rutiere - Ocolire dreapta (D5) Indicatorul din imaginea alaturata se amplaseaza inaintea unui obstacol aflat pe partea carosabila, pe care conducatorul auto trebuie sa il ocoleasc..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Ocolire stânga, Indicator rutier (D5)

Indicatoare rutiere - Ocolire stânga (D5) Indicatorul din imaginea alaturata se amplaseaza inaintea unui obstacol aflat pe partea carosabila, pe care conducatorul auto trebuie sa il ocoleasca..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Ocolire, Indicator rutier (D6)

Indicatoare rutiere - Ocolire (D6) Indicatorul din imaginea alaturata se amplaseaza inaintea unui obstacol aflat pe partea carosabila, pe care conducatorul auto poate sa il ocoleasca pe ambele par..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Oprire, Indicator rutier

Indicatoare rutiere Oprire Indicatorul Oprire este instalat pe drumul public fără prioritate, la intersecţia acestuia cu un drum public prioritar, când vizibilitatea este redusă. Conducătorul..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Oprirea interzisă (C39), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Oprirea interzisă Se afla instalat in locurile in care oprirea vehiculelor este interzisa. Zona de actiune a indicatorului inceteaza la cel mai apropiat colt de intersec..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Oprirea interzisă (U20), Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Oprirea interzisă Dimensiuni: diam. 600 mm Se afla instalat in locurile in care oprirea vehiculelor este interzisa. Zona de actiune a indicatorului inceteaza la ce..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Panou adițional care indică locul de parcare pentru mame și gravide, Indicator rutier adițional

Indicator rutier adițional — Panou adițional care indica loc de parcare pentru mame și gravide Dimensiuni: 450x200 mm; Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform STAS ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Panouri succesive pentru curbe deosebit de periculoase, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Panouri succesive pentru curbe deosebit de periculoase Se instalează câte 5 astfel de panouri în curbe cu raze mai mici de 100 m sau în curbe periculoase precedate de aliniam..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Panouri suplimentare la nodurile rutiere de pe autostrăzi, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Panouri suplimentare la nodurile rutiere de pe autostrăzi Panourile din imagine se monteaza la 300 m (primul panou), 200 m (al doilea panou) şi la 100 m (al treilea panou) de..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Panouri suplimentare pentru trecerea la nivel cu o cale ferată, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Panouri suplimentare pentru trecerea la nivel cu o cale ferată Este montat înaintea trecerii la nivel cu calea ferată. Primul panou (cel cu trei dungi) se montează la 150 m d..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Parcare cu plată P15, Indicator rutier

Indicator rutier — Parcare cu plată Dimensiuni: 450x200 mm; Se montează împreună cu indicatorul rutier "Parcare" și îl informează pe participantul la trafic, că parcarea respectivă e cu plată...

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Parcare cu plată P16, Indicator rutier

Indicator rutier — Parcare cu plată Dimensiuni: 450x200 mm; Se montează împreună cu indicatorul rutier "Parcare" și îl informează pe participantul la trafic, că parcarea respectivă e cu plată,..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Parcare G34, Indicator rutier

Indicator rutier — Parcare Dimensiuni: 650x500 mm; Are rolul de al informa pe conducătorul de vehicul că, în apropiere se află un loc special amenajat pentru parcare. Pe indicatorul rut..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Parcare G35, Indicator rutier

Indicator rutier — Parcare Dimensiuni: 650x500 mm; Are rolul de al informa pe conducătorul de vehicul că, în apropiere se află un loc special amenajat pentru parcare. Pe indicatorul rutier se ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Parcare interzisă, Indicator rutier

Indicator rutier — Parcare interzisă Dimensiuni: 650x500 mm; Are rolul de al informa pe conducătorul de vehicul că, în apropiere se află un loc special amenajat pentru parcare. Menţiuni: ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Parcare subterană sau în clădire, Indicator rutier

Indicator rutier — Parcare subterană sau în clădire Dimensiuni: 650x500 mm; Are rolul de al informa pe conducătorul de vehicul că, în apropiere se află un loc special amenajat pentru o parcare a..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Pârtie schi, Indicator rutier

Indicator rutier — Pârtie schi Dimensiuni: 650x500 mm Aceste indicatoare rutiere de informare turistică, se adresează conducătorului de vehicul, informându-l că prin apropiere există o pârtie de..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Pasaj subteran pentru pietoni, Indicator rutier

Indicator rutier — Pasaj subteran pentru pietoni Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier din imaginea alăturată, se întâlnește în apropierea unui pasaj subteran. Pentru traversarea drumurilor..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Pasarelă pentru pietoni, Indicator rutier

Indicator rutier — Pasarelă pentru pietoni Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier din imaginea alăturată, se întâlnește în apropierea pasarelelor pentru pietoni. Pentru traversarea drumurilo..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Pensiune agroturistică, Indicator rutier

Indicator rutier — Pensiune agroturistică Dimensiuni: 650x500 mm Aceste indicatoare rutiere de informare turistică, se întâlnesc de regulă în apropierea unor pensiuni agroturistice. În acest caz..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Persoane cu handicap, Indicator rutier

Indicator rutier — Persoane cu handicap Dimensiuni: 600x600 mm; Se întâlnește de obicei, împreună cu indicatorul rutier "Parcare" și informează participantul la trafic, în legătură cu locurile d..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Peşteră, Indicator rutier

Indicator rutier — Peşteră Dimensiuni: 650x500 mm Acest indicator rutier de informare turistică, se întâlnește pe sectoarele de drum din apropierea unei peșteri. Menţiuni: Indicatoarele s..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Pistă comună pentru pietoni şi biciclete, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Pistă comună pentru pietoni şi biciclete Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc pe partea carosabilă sau chiar pe trotuar, unde există o pistă comună pentru pietoni și bicic..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Pista pentru biciclete şi ciclomotoare, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Pista pentru biciclete şi ciclomotoare Are rolul de a preciza inceputul unei piste de biciclete pe care este permisa numai circulatia bicicletelor. Indicatoarul se monteaza s..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Plajă, Indicator rutier

Indicator rutier — Plajă Dimensiuni: 650x500 mm; Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc în apropierea unei plaje. În cazul de față indicatorul este amplasat la 200 metri de plajă. Menţiuni: ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Ploaie, ceaţă, viscol, Indicator rutier

Indicator rutier — Ploaie, ceaţă, viscol Dimensiuni: 450x200 mm; Se instalează de obicei împreună cu indicatorul rutier "Drum lunecos" și avertizează participanții la trafic că, în condițiile me..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Pod mobil, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Pod mobil Se amplasează la 100-200 m de podul mobil. Dacă podul este ridicat, oprirea este obligatorie. Pe pod, Conducătorul auto este obligat să reducă viteza şi sunt interz..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Polei, gheaţă, zăpadă, Indicator rutier

Indicator rutier — Polei, gheaţă, zăpadă Dimensiuni: 450x200 mm; Se instalează de obicei împreună cu indicatorul rutier "Drum lunecos" și avertizează participanții la trafic că, în cond..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Poliţia, Indicator rutier

Indicator rutier — Poliţia Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier din imaginea alăturată, se întâlnește în apropierea unui post de poliție. Menţiuni: Indicatoarele..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Port, Indicator rutier

Indicator rutier — Port Dimensiuni: 650x500 mm; Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc în porturi. Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform STAS 1848/2011; Suportul indicatoare..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Post de prim ajutor, Indicator rutier

Indicator rutier — Post de prim ajutor Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier din imaginea alăturată, se întâlnește în apropierea unui post de prim-ajutor. Menţiuni: Indicatoarele sun..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Poşta, Indicator rutier

Indicator rutier — Poşta Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier îl informează pe conducătorul auto de existența unei poște la 200 metrii de indicator Menţiuni: Indicatoarele sunt ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizare intersecţiei cu sens giratoriu, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Presemnalizare intersecţiei cu sens giratoriu Indicatorul se instalează in localitati la o distanţă de cel mult 50 m inaintea intersecţiilor cu sens giratoriu iar in afara lo..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizare trecere pietoni, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Presemnalizare trecere pietoni Se instalează la 50-200 m de o trecere de pietoni, pe drumurile intens circulate, pe sectoarele de drum unde vizibilitatea este redusă sau în a..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizarea lucrărilor pe străzi, Indicator rutier

Indicator rutier — Presemnalizarea lucrărilor pe străzi Dimensiuni: 1200x1800 mm Indicatorul din imaginea prezentată, presemnalizează un sector de drum unde se execută lucrări pe partea carosabi..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizarea rutei ocolitoare (U37), Indicator rutier

Indicator rutier — Presemnalizarea rutei ocolitoare Dimensiuni: 650x500 mm Se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă. În acest caz, indicatorul rutier pres..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizarea rutei ocolitoare (U38), Indicator rutier

Indicator rutier — Presemnalizarea rutei ocolitoare Dimensiuni: 1500x1200 mm Se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă. În acest caz, indicatorul rutier pr..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizarea rutei ocolitoare (U39), Indicator rutier

Indicator rutier — Presemnalizarea rutei ocolitoare Dimensiuni: 1500x1200 mm Se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă. În acest caz, indicatorul rutier pr..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizarea sediului poliţiei autostrăzii, Indicator rutier

Indicator rutier — Presemnalizarea sediului poliţiei autostrăzii Dimensiuni: 800x1200 mm; Solicitati o oferta de pret; Se întâlnește pe autostrăzi și presemnalizează un sediu de poliție, aflat l..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizarea unei amenajări rutiere care oferă şi posibilitatea întoarcerii vehiculelor, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Presemnalizarea unei amenajări rutiere care oferă şi posibilitatea întoarcerii vehiculelor Se amplasează pe drumurile publice ce ofera posibilitatea conducătorilor auto ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizarea unui sector cu circulaţia alternantă U43, Indicator rutier

Indicator rutier — Presemnalizarea unui sector cu circulaţia alternantă Dimensiuni: 1500x1200 mm Presemnalizează un sector cu circulație alternantă, aflat la 400 metri de locul unde este ampla..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Presemnalizarea unui sector cu circulaţia alternantă U44, Indicator rutier

Indicator rutier — Drum îngustat pe ambele părţi Dimensiuni: 1500x1200 mm Presemnalizează un sector cu circulație alternantă, aflat la 400 metri de locul unde este amplasat indicatorul rutier...

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Prioritate față de circulația din sens invers, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Prioritate față de circulația din sens invers Montat pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc sa circule doua vehicule unul pe lângă celălalt indicatorul din imagine es..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Prioritate pentru circulația din sens invers, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Prioritate pentru circulația din sens invers Se montează pe sectoarele de drum îngustat unde nu au loc să circule două vehicule unul pe lângă celălalt, fiind precedat de..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Punct de informare turistică, Indicator rutier

Indicator rutier — Punct de informare turistică Dimensiuni: 600x600 mm; Acest indicator rutier, informează conducătorii auto că, în apropiere se află un punct de informare turistică. Menţiuni:..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Rampă pentru persoane cu handicap locomotor P44, Indicator rutier

Indicator rutier — Rampă pentru persoane cu handicap locomotor Dimensiuni: 450x200 mm; Informează participanții la trafic că, în apropierea panoului respectiv, există o rampă pentru persoanele..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Rampă pentru persoane cu handicap locomotor P45, Indicator rutier

Indicator rutier — Rampă pentru persoane cu handicap locomotor Dimensiuni: 450x200 mm; Informează participanții la trafic că, în apropierea panoului respectiv, există o rampă pentru persoanele..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Refugiu rezervat depanării, Indicator rutier

Indicator rutier — Refugiu rezervat depanării Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier are rolul de a informa conducătorul auto, cu privire la un refugiu rezervat depanării de autovehicule..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Restaurant, Indicator rutier

Indicator rutier — Restaurant Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier se întâlnește în apropierea unui restaurant. Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform STAS 1848/2011; ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Rezervaţie naturală, Indicator rutier

Indicator rutier — Rezervaţie naturală Dimensiuni: 650x500 mm Aceste indicatoare rutiere de informare turistică, se adresează conducătorului de vehicul, informându-l că prin apropiere există o r..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Ridicarea autovehiculelor oprite şi/sau staţionate neregulamentar, Indicator rutier

Indicator rutier — Ridicarea autovehiculelor oprite şi/sau staţionate neregulamentar Dimensiuni: 450x200 mm; Panoul alăturat, informează conducătorii auto că, autovehiculele parcate neregulament..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Rovignetă, Indicator rutier

Indicator rutier — Rovignetă Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier, informează de existența unui control rovignetă, la 200 metri de locul unde este amplasat indicatorul. Menţiuni: ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Semafoare A28, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Semafoare Indicatorul se instalează la 30-200 m de locul în care se afla semaforul, dacă se consideră că prezenţa semaforului ar putea surprinde conducătorii auto. Acest ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Semafoare U9, Indicator rutier

Indicator rutier — Semafoare Dimensiuni: 700 mm Acest indicator rutier se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări și îi informează pe participanții la trafic că urmează o inte..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Semnalizarea unui utilaj ce se deplasează lucrând, Indicator rutier

Indicator rutier — Semnalizarea unui utilaj ce se deplasează lucrând Dimensiunea minimă a acestui indicator este de 1200x1500; iar latura triunghiului este de minim 900 mm; Solicitaţi o ofertă de ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sens unic G4, Indicator rutier

Indicator rutier — Sens unic Dimensiuni: 600x600 mm Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc la intrarea pe drumurile cu sens unic. Terminarea sectorului de drum cu sens unic se semnalizează cu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sens unic G5, Indicator rutier

Indicator rutier — Sens unic Dimensiuni: 1200x330 mm; Scriere tip îngust cu înălțimea 175 mm Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc la intrarea pe drumurile cu sens unic. Terminarea se..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sensul sau sensurile de circulaţie pentru care este valabilă semnificaţia semnalelor luminoase, Indicator rutier

Indicator rutier — Sensul sau sensurile de circulaţie pentru care este valabilă semnificaţia semnalelor luminoase Dimensiuni: 330x330 mm; Panoul din imagine se montează sub semafoare și are rolu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Service auto, Indicator rutier

Indicator rutier — Service auto Dimensiuni: 650x500 mm; Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc în apropierea unui service auto. Pe indicatoare poate fi înscris și programul de funcționare. Me..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşit de autostradă, Indicator rutier

Indicator rutier — Sfârşit de autostradă Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier se montează la ieșirea de pe o autostradă. Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform STAS 1848..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşit de tunel, Indicator rutier

Indicator rutier — Sfârşit de tunel Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier din imaginea alăturată, se întâlnește la ieșirea dintr-un tunel, marcând terminarea acestuia. Menţiuni: Indi..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârșitul drumului cu prioritate, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Sfârșitul drumului cu prioritate Indicatorul se amplasează la 50-200 m de locul unde încetează prioritatea indicatorului "Drum cu prioritate", având rolul de a informa conduc..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşitul drumului pentru autovehicule, Indicator rutier

Indicator rutier — Sfârşitul drumului pentru autovehicule Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier din imaginea prezentată, se întâlnește la ieșirea de pe drumurile publice, pe care a fost per..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşitul interzicerii de a depăşi C37, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Sfârşitul interzicerii de a depăşi Este instalat in zona in care se termina interzicerea de a depasi. anunta ca pe sectorul de drum sau strada pe care au actionat ind..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşitul interzicerii de a depăşi U18, Indicator rutier

Indicator rutier — Sfârşitul interzicerii de a depăşi Dimensiuni: diam. 600 mm Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă și au ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşitul limitării de viteză, 30km, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Sfârşitul limitării de viteză (30km) Are rolul de a preciza sfarsitul sectorului de drum pe care era impusa limitarea de viteza. anunta ca pe sectorul de d..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşitul limitării de viteză, 40km, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Sfârşitul limitării de viteză Are rolul de a preciza sfarsitul sectorului de drum pe care era impusa limitarea de viteza. anunta ca pe sectorul de drum pe ca..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşitul tuturor restricţiilor C35, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Sfârşitul tuturor restricţiilor Indicatorul din imagine se monteaza in zona in care se termina o restrictie (cand pentru aceasta nu exista un indicator specific) ori atunci ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşitul tuturor restricţiilor U17, Indicator rutier

Indicator rutier — Sfârşitul tuturor restricţiilor Dimensiuni: diam. 600 mm Acest indicator se montează de regulă în zona în care se termină o restricție (când pentru aceasta nu există un indi..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfarsitul vitezei minime obligatorii, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Sfarsitul vitezei minime obligatorii Se instaleaza in zona in care se termina sectorul de drum cu viteza minima obligatorie. se instaleaza la capetele sectorului de ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşitul zonei cu viteză limitată la 30 km/h, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Sfârşitul zonei cu viteză limitată la 30 km/h Este amplasat la sfarsitul zonei in care viteza de circulatie era limitata la 30km/h. se instaleaza la inceputul, respectiv..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşitul zonei cu viteză recomandată 30 km/h, Indicator rutier

Indicator rutier — Sfârşitul zonei cu viteză recomandată 30 km/h Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier are rolul de a preciza sfârșitul zonei în care viteza a fost recomandată. Menţiu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşitul zonei de acţiune a indicatorului, Indicator rutier

Indicator rutier — Sfârşitul zonei de acţiune a indicatorului Dimensiuni: 150x300 mm; Aceste panouri rutiere au rolul de a preciza sfârșitul zonei de actiune a indicatorului. Menţiuni: In..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşitul zonei de staţionare cu durată limitată, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Sfârşitul zonei de staţionare cu durată limitată Are rolul de a preciza sfarsitul zonei de stationare cu durata limitata. anunta terminarea sectorului de stationare cu d..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşitul zonei pietonale, Indicator rutier

Indicator rutier — Sfârşitul zonei pietonale Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier se instalează la sfârșitul zonei destinate pietonilor, anulând restricția vitezei maxime admise de 5 k..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Sfârşitul zonei rezidenţiale, Indicator rutier

Indicator rutier — Sfârşitul zonei rezidenţiale Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier alăturat, se întâlnește la ieșirea dintr-o zonă rezidențială. Menţiuni: Indicatoarele sunt execu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Spital, Indicator rutier

Indicator rutier — Spital Dimensiuni: 600x600 mm; Indicatorul rutier se întâlnește în apropierea spitalelor pentru a informa conducătorii de vehicule în legătură cu existența unei unită..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Stadion, Indicator rutier

Indicator rutier — Stadion Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier alăturat, se întâlnește în apropierea unui stadion. Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform STAS 1848/2011; ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Staţie de alimentare cu carburanţi, inclusiv benzină fără plumb şi gaz petrolier lichefiat, Indicator rutier

Indicator rutier — Staţie de alimentare cu carburanţi, inclusiv benzină fără plumb şi gaz petrolier lichefiat Dimensiuni: 650x500 mm; Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc în apropierea unei s..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Staţie de alimentare cu carburanţi, inclusiv benzină fără plumb, Indicator rutier

Indicator rutier — Staţie de alimentare cu carburanţi, inclusiv benzină fără plumb Dimensiuni: 650x500 mm; Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc în apropierea unei stații de alimentare cu carb..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Staţie de alimentare cu carburanţi, Indicator rutier

Indicator rutier — Staţie de alimentare cu carburanţi Dimensiuni: 650x500 mm; Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc în apropierea unei stații de alimentare cu carburanți. Menţiuni: Indi..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Staţie de autobuz, Indicator rutier

Indicator rutier — Staţie de autobuz Dimensiuni: 650x500 mm; Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc în apropierea stațiilor de autobuz. Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform STA..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Staţie de taximetrie, Indicator rutier

Indicator rutier — Staţie de taximetrie Dimensiuni: 650x500 mm; Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc în locurile special amenajate pentru taxiuri. Menţiuni: Indicatoarele sunt executat..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Staţie de tramvai, Indicator rutier

Indicator rutier — Staţie de tramvai Dimensiuni: 650x500 mm; Aceste indicatoare rutiere se întâlnesc în apropierea stațiilor de tramvai. Menţiuni: Indicatoarele sunt executate conform STA..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Staţionare alternantă C40, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Staţionare alternantă Indicatorul alaturat se monteaza pe sectorul de drum in locurile in care stationarea vehiculelor este interzisa in zilele impare. Actiune a indicatorul..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Staţionare alternantă C41, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Staţionare alternantă Indicatorul alaturat se monteaza pe sectorul de drum in locurile in care stationarea vehiculelor este interzisa in zilele pare. Actiune a indicatorului..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Staţionarea interzisă C38, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Staţionarea interzisă La intalnirea acestui indicator stationarea vehiculelor este interzisa. Zona de actiune a indicatorului inceteaza la cel mai apropiat colt de intersect..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Succesiune de puncte de lucru, Indicator rutier

Indicator rutier — Succesiune de puncte de lucru Dimensiuni: 1200x1800 mm Indicatorul rutier din imaginea alăturată, semnalizează o succesiune de puncte de lucru pe o distanță de 7 kilometri. Co..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Supermarket, Indicator rutier

Indicator rutier — Supermarket Dimensiuni: 650x500 mm; Se întâlnește în apropierea unui supermarket. Pe indicatorul rutier poate fi inscripționată și distanța până la locul respectiv. Menţiune..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Taxa de trecere, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Taxa de trecere Indicatorul se aseaza inaintea unei zone prin care trecerea este permisa numai dupa ce se plateste o taxa. interzice trecerea prin locurile respective fa..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Teatru, Indicator rutier

Indicator rutier — Teatru Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul din imaginea alăturată, se amplasează în apropierea unui teatru. Menţiune: Indicatorul este confecţionat din tablă de oţel zincată..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Telecabină, Indicator rutier

Indicator rutier — Telecabină Dimensiuni: 650x500 mm Aceste indicatoare rutiere de informare turistică, se adresează conducătorului de vehicul, informându-l cu privire la direcția pe care trebui..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Telefon, Indicator rutier

Indicator rutier — Telefon Dimensiuni: 650x500 mm; Acest indicator rutier se întâlnește în apropierea unui telefon public. Menţiune: Indicatorul este confecţionat din tablă de oţel zincată de ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Teleschi, Indicator rutier

Indicator rutier — Teleschi Dimensiuni: 650x500 mm Aceste indicatoare rutiere de informare turistică, se adresează conducătorului de vehicul, informându-l că prin apropiere există o amenajare cu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Teren pentru camping (tabără turistică), Indicator rutier

Indicator rutier — Teren pentru camping (tabără turistică) Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier din imaginea alăturată, se întâlnește în apropierea unui teren special amenajat pentru campi..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Teren pentru camping şi caravane, Indicator rutier

Indicator rutier — Teren pentru camping şi caravane Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier din imaginea alăturată, se întâlnește în apropierea unui teren special amenajat pentru camping și s..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Teren pentru caravane (tabără turistică), Indicator rutier

Indicator rutier — Teren pentru caravane (tabără turistică) Dimensiuni: 650x500 mm; Indicatorul rutier din imaginea alăturată, se întâlnește în apropierea unui teren special amenajat pentru staț..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Terminarea abaterii temporare, Indicator rutier

Indicator rutier — Terminarea abaterii temporare Dimensiuni: 650x850 mm Acest indicator se întâlnește pe sectoarele de drum unde se execută lucrări pe partea carosabilă, la terminarea abate..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Trecere la nivel cu calea ferată industrială, Indicator rutier

Indicator rutier — Trecere la nivel cu calea ferată industrială, completând semnificaţia indicatorului Alte pericole Dimensiuni: 450x200 mm; Panoul alăturat, se instalează împreună cu indicatoru..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Trecere la nivel cu calea ferată prevăzută cu instalaţie de semnalizare luminoasă automată, Indicator rutier

Indicator rutier — Trecere la nivel cu calea ferată prevăzută cu instalaţie de semnalizare luminoasă automată Dimensiuni: 600x200 mm; Se întâlnește la trecerea la nivel cu calea ferată prevăzută..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Trecere la nivel cu linii de tramvai, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Trecere la nivel cu linii de tramvai Indicatorul este confecţionat din tablă de oţel zincată de 1mm, vopsit electrostatic şi acoperit cu folie reflectorizantă clasa I EG Pris..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Trecere la nivel cu o cale ferată cu bariere sau semibariere, Indicator rutier

Indicatoare rutiere - Trecere la nivel cu o cale ferată cu bariere sau semibariere Se amplasează la 50 m (în oras) / 150 m (în afara localităţilor) înainte de trecerea la nivel cu o cale ferată cu..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei