Furnizori

Furnizori


Abicor Binzel Germania

Tehnologie de ungere pentru profesionistiCa producator de top in tehnologia de ungere, tehnologia de dozare, tehnologie de inalta presiune precum si sisteme si pompe de gresare, suntem familiarizati c..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Aceti Macchine Italia

Aceti Macchine (Italia) dezvolta si produce masini pentru procesarea si finisarea meta-lului, fiind lider in sectorul sau in Europa dar si in jurul lumii. Inca din 1979, produce: masini de slefuit, ma..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

BekaMak

Beka-Mak este unu dintre cei mai mari producatori de utilaje debitat metale din Turcia. Infiintata ca o companie de familie in 1984, BEKA-MAK este considerata a fi companie pionier, deschizand sectoru..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Biegemaster Germania

BIEGEMASTER (Germania) In anul 1978 Sperr & Lechner Maschinenbau din Öhringen-Ohrnberg au fabricat primul abkant electric pentru indoit tabla. Sub marca Biegemaster, aceste masini au capatat rapid..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Bri-Svarc Cehia

Brandul BRI-SVARC (Cehia) este cunoscut in Europa de peste 17 ani pentru solutiile profesioniste pe care le ofera in domeniul tinichigeriei. Produsele acopera o gama larga de operatiuni: indoire tab..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei