DeWALT

Postat de e-CI.Ro 19.06.2022 0 Comentariu

DESPRE DEWALT

In cei peste 90 de ani, DEWALT si-a dobândit reputaţia pentru proiectarea şi fabricarea de scule profesionale pentru profesionisti. În 1923, Raymond DEWALT a inventat ferastraul circular cu brat radial continuând in urmatoarele decenii sa stabileasca standardul de calitate si durabilitate.

Asa ne-am castigat reputaţia în rândul utilizatorilor profesionişti: robustete, putere, precizie, ergonomie şi încredere. Acestea au devenit mărci comerciale ale numelui DEWALT. Combinatia de culori Galben/Negru de pe sculele electrice si accesoriile lor este o marcă înregistrată DEWALT.


DEWALT ASTAZI
Astazi, aceste caracteristici sunt incorporate în fiecare produs de DEWALT oferind o gamă largă foarte performantă de scule electrice "portabile" si de accesorii. Acceptarea acestor produse DEWALT de către profesionisti din toata lumea a făcut marca DEWALT sa devina leader-ul în vânzarea de scule electrice profesionale în America de Nord, şi sa devina brandul cu cea mai rapidă creştere din lume in ultimii cinci ani.


MEDIUL INCONJURATOR
Ne-am luat angajamentul de a lupta pentru excelenţă în mediu, managementul sănătaţii şi securitaţii in munca prin îmbunătăţirea continua a procesului de fabricatie, prin adoptarea celor mai avansate tehnici de fabricaţie şi practici de control a poluării. Ne aşteptăm ca managerii şi angajaţii noştri sa menţina toate aceste facilităţi la cele mai inalte standarde, sa minimizeze generarea de deşeuri, sa refoloseasca şi sa recicleze materialelor şi a produselor acolo unde este posibil şi să respecte toate legile şi regulamentele in vigoare.

 

Descarca Catalog 

Lasati un comentariu