Ce sunt aplicele de perete?

Postat de e-CI.Ro 16.09.2021 0 Comentariu

Aplice de perete

Aplice perete: dacă încă nu ați auzit de acest termen, v-ați putea mira auzind despre ele. Aplicele de perete sunt unități mici de iluminat atașate unui corp vertical, pe un perete.

Sunt foarte potrivite atât pentru decorarea pereților, cât și pentru decorațiunile interioare și exterioare.

Dacă vă aflați pe această pagină, cu siguranță că vă aflați în căutarea acestui tip de lampă.

Noi cei de la Elmark Holding suntem pregătiți să vă ajutăm cu această provocare și să vă ghidăm în găsirea aplicei perfecte pentru nevoile dvs., ce o puteți găsi în magazinul nostru online.

Ce sunt aplicele de perete?

Așa cum am menționat mai devreme, aplicele de perete sunt unități de iluminat montate pe corpuri verticale, de obicei pe perete.

În afară de faptul că sunt foarte practice, sunt și foarte estetice și oferă un aspect plăcut interiorului, indiferent de camera unde sunt montate.

Ce deosebește aplicele de perete de lămpile de noapte este faptul că sunt conectate direct la sistemul de cabluri din casa dvs., și nu prin prize sau ștechere.

Din acest motiv, trebuie să planificați din timp unde doriți să montați aceste aplice, dacă vă mutați într-o casă nouă sau o renovați pe cea în care locuiți deja.

În caz contrar va trebuie să efectuați reparații suplimentare pentru a conecta aplicile la rețeaua de cabluri.

Aplice de perete 1
Aplice de perete - Ia-o de la noi!

Utilizarea aplicelor de perete

Aceste corpuri de iluminat sunt multifuncționale și pot oferi atât iluminare de bază, cât și iluminare suplimentară pentru a evidenția ceva din camera dvs.: un obiect de mobilier, un obiect etc.

Aplicele de perete au o serie de avantaje față de cele tradiționale, pe care le cunoaștem din viața de zi cu zi, lustre și candelabre.

Motivul este ca aplicele de perete au abilitatea de a optimiza și împrăștia lumina, ceea ce la face sursa de iluminat perfectă.

Acest lucru este deosebit de important în apartamentele moderne, unde spațiul este limitat, iar utilizarea corpurilor de iluminat masive suspendate nu este nici confortabilă, nici practică.

Un alt avantaj al acestor aplice este că acestea contribuie foarte mult la crearea unei atmosfere plăcute și confortabile în casa ta.

Forma și locația unde sunt montate, vă permit să evidențiați anumite elemente de mobilier: puteți atarge atenția invitaților asupra canapelei dvs. minunate, asupra minunatului dvs. tablou sau asupra unei vaze de flori pictate ce aduc frumusețe unică casei dvs. Opțiunile sunt nenumărate.

Aplice de perete 2
Aplice de perete - Cumpără de la noi!

Aplicele de perete sunt potrivite pentru montajul în exterior?

Aceasta este prima întrebare adresată de persoanele care au în casă aplice de perete și sunt mulțumiți de funcționalitatea și estetica lor.

Răspunsul este da. Există aplice de perete pentru instalarea în exterior.

Deseori aceste aplice sunt montate pe fațada clădirilor, garduri, în case, restaurante, cafenele etc.

Printre variantele disponibile pe piață se numără aplice de perete cu sursa de iluminat inclusă și cu LED.

Aplicele de perete disponibile în magazinul online Elmark Store vin în diferite forme, puteri și temperaturi de culoare, ce corespund nevoilor dvs.

Aplicele de perete pot fi montate în spații cu umezeală ridicată?

O altă întrebare adresată de persoanele care au în casa lor aplice de perete. La fel ca și la prima întrebare, răspunsul este da.

Principala îngrijorare este dacă toate tipurile de dispozitive de iluminat și electrice sunt vulnerabile la umezeala din încăperile umede, în principal băi.

Această îngrijorare este absolut normală, dar inutilă în acest caz: aplicele de perete moderne sunt fabricate a fi rezistente la umezeală și sunt bine protejate împotriva pătrunderii apei.

În nici un caz acest lucru nu le afectează proprietățile și pot fi folosite la fel de bine în baie cât și în orice încăpere din casă. Aceste lămpi vă oferă confort, liniște și un aspect plăcut în casa dvs.

Aplice de perete 3
Aplice de perete - Calitate și accesibilitate

Cum să alegeți aplica potrivită casei dvs.

După ce ați citit cele de mai sus, probabil nu știți exact ce tip de aplică este potrivită zonei unde urmează a fi montată.

Vom încerca să vă ajutăm să alegeți cel mai bun model care să întrunească toate nevoile dvs.

În magazinul nostru online veți o gamă largă de aplice de interior, iar modelele noastre includ aplice decorative tradiționale cu difuzoare de sticlă și becuri LED, cât și aplice din cristal.

Când alegeți un model, ar trebui să luați în considerare unde veți monta această unitate de iluminat.

Desigur, pot fi montate în orice cameră, dar tipul de încăpere și scopul principal al acesteia sunt importante pentru rezultatul final.

În ceea ce privește mobilierul și obiectele din jur: aplicele pot fi montate pe dulapurile din sufragerie, lângă noptiere (inclusiv paturile pentru copii), coridoare și holuri, deasupra chiuvetelor, oglinzilor și tablourilor. După cum vedeți pot fi montate în diferite moduri.

Aplicele de perete sunt de asemenea potrivite pentru a fi montate în dining, în special pentru a crea o atmosferă plăcută. De cele mai multe ori, iluminatul în aceste camere este asigurat de corpuri de iluminat în tavan (candelabre/lustre).

De cele mai multe ori nu există o problemă cu aceste unități de iluminat și vă oferă lumina necesară pentru masă, ce reprezintă punctul de interes din aceste încăperi.

Problema este că nu există adesea suficientă lumină în restul camerei, ceea ce dă naștere unor umbre nedorite. Aplicele de perete contribuie în mod substanțial la rezolvarea acestei probleme, compensând lipsa de lumină în aceste zone.

La fel ca în dining, camera de zi are aceeași problemă de iluminat. Aplicele de perete nu vă vor scăpa doar de zonele întunecate și de umbre, dar vă vor ajuta, de asemenea, să evidențiați elemente importante din încăpere, cum ar fi panouri, mobilier și obiecte decorative.

Aplicele de perete sunt utile în mod special, în dormitor. Vă oferă o atmosferă plăcută și liniștită, ceea ce și aveți nevoie pentru un somn adânc și revigorant.

De asemenea nu ar trebuie să uităm holurile - acest spațiu este locul unde invitații își vor forma prima impresia despre casa dvs.

Pentru ca invitații dvs. să se simtă bineveniți și confortabili, o lumină difuză este cea mai potrivită. Aplicele de perete sunt cele mai potrivite pentru acest lucru.

Indiferent de locul unde aveți nevoie de aplice de perete, cu siguranță vor face o treabă excelentă în a oferi lumina dorită.

Aplice de perete 4
Aplice de perete - Uită-te la noi!

Lasati un comentariu