Brevini power transmission

Postat de e-CI.Ro 19.06.2021 0 Comentariu

Brevini Fluid Power este o firma cu capital italian controlata de Brevini Group din Reggio Emilia (familia Brevini) activa la nivel mondial in sectorul transmisiilor de putere (Brevini Power Transmission) si in cel al energiei eoliene (Brevini Wind). Brevini Group are cca 2500 de angajati in 13 firme din Italia, Germania, China si USA. Cifra de afaceri in 2013 a depasit 500 000 euro si e in continua crestere.
Brevini Fluid Power se pozitioneaza printre cei mai importanti producatori de componente hidraulice din Italia si Europa. Sediul firmei se afla in Reggio Emilia - Italia. Filiale directe se afla in Italia, Franta, Anglia, Olanda, Germania, Romania, China, India, Singapore si USA.

Infiintata in 2006 filiala din Romania a grupului BREVINI FLUID POWER ITALIA a adaptat cu succes politica acesteia la piata romaneasca, politica pe care o mentine in continuare.
MOTTO - ul firmei : IMPREUNA PENTRU A FACE DIFERENTA.
E conduita aleasa de BREVINI FLUID POWER pt. a continua ascensiunea pe piata globala. Inovatia imbinata cu focalizarea asupra solicitarilor clientilor e forta brand-ului BREVINI FLUID POWER , forta nascuta din experienta cumulata de firmele ARON, HYDR-APP, SAM HYDRAULIK, OLEODINAMICA REGGIANA, VPS BREVINI, BREVINI HYDRAULICS. La acestea se adauga din BPE ELECTRONICS din 2008 si OIL TECHNOLOGY din 2009.
Impreuna creaza in lumea oleodinamicii, integrata continuu cu electronica, o gama de produse capabile sa satisfaca multiple exigente aplicative. Operativitatea si relatiile de parteneriat cu clientii sunt reprezentative pt. filozofia BREVINI FLUID POWER. Resursele INOVATIEI se gasesc in investitiile facute in sectorul Cercetare & Dezvoltare, investitii care ating 6-7% din cifra anuala de afaceri incluzand cheltuielile pt. pregatirea a continua resurselor umane prin intermediul Scolii TMS Technical ad Management School si al Proiectului destinat studentilor Werther Campaldi.

Produsele firmelor din grupul Brevini Fluid Power:
Hydr-App: Grupuri hidraulice si minicentraline hidraulice (power pack) standard sau personalizate, supape si distribuitoare cu c-da electrica, supape cartus, multiplicatoare de turatii si sisteme de transmisie.
S.A.M. Hydraulik: Pompe si motoare cu pistoane axiale pt. presiuni medii sau inalte, motoare orbitale.
Aron: Valvole Cetop pentru controlul directiei, debit si presiune, on - off si proportionale.Supape modulare si supape cartus, base si blocuri din otel sau aluminiu.
Brevini Hydraulics: Distributoare hidraulice proporzionale, joystick-uri si module electronice.
BPE Electronics: Senzori, celule de incarcare, card-uri si control electronic via CAD, display-uri, indicatori de planieritate.
VPS Brevini:Distributoare hidraulice monobloc si componibile cu comanda hidraulica si pneumatica sau electrica.
OT Oiltechnology: Pompe si motoare cu roti dintate , divizoare de flux.

Calitatea produselor si siguranta muncii sunt valori de referinta pt. Brevini Fluid Power. Certificarile DNV si ICIM (UNI EN ISO 9001:2008) sunt confirmarea faptului ca respectul fata de client ramane in mod constant un reper important in activitatea firmei..

BREVINI FLUID POWER RO este de asemenea si distribuitor pentru Romania a firmelor

BREVINI RIDUTTORI
BREVINI WINCHES

 

Descarca Catalog :

- Reductor cu talpa PD-PDA

- Reductor HIGH POWER

- Reductor pentru agitatoare seria MDU

- Reductor pentru excavatoare si macarale RPR-SDU

- Reductor pentru roti cu pneuri

- Reductor pentru senile CTU, CTD

- Reductor pentru vinciuri PWD, SLW, SMW

- Reductor planetar *Industrial series*

- Reductor seria BZ

Lasati un comentariu