Aparataj antiexploziv

Aparataj antiexploziv


Aparataj Antiexploziv este gradul de protecţie al carcasei echipamentului în care sunt aşezate părţile electronice, care sunt determinate pe baza unor testări.

Aparataj divers (Ex)

Aparataj divers (Ex)   Aparataj Antiexploziv este gradul de protecţie al carcasei echipamentului în care sunt aşezate părţile electronice, care sunt determinate pe baza unor testăr..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu comutatoare (Ex)

Cutie cu comutatoare (Ex)   Aparataj Antiexploziv este gradul de protecţie al carcasei echipamentului în care sunt aşezate părţile electronice, care sunt determinate pe baza unor t..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu electromagneti si transformatoare (Ex)

Cutie cu electromagneti si transformatoare (Ex)   Aparataj Antiexploziv este gradul de protecţie al carcasei echipamentului în care sunt aşezate părţile electronice, care sunt dete..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu microintrerupatoare, butoane si limitatoare (Ex)

Cutie cu microintrerupatoare, butoane si limitatoare (Ex)   Aparataj Antiexploziv este gradul de protecţie al carcasei echipamentului în care sunt aşezate părţile electronice, care..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie cu sigurante si aparate de masura (Ex)

Cutie cu sigurante si aparate de masura (Ex)   Aparataj Antiexploziv este gradul de protecţie al carcasei echipamentului în care sunt aşezate părţile electronice, care sunt determi..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie de comanda si semnalizare (Ex)

Cutie de comanda si semnalizare (Ex)   Aparataj Antiexploziv este gradul de protecţie al carcasei echipamentului în care sunt aşezate părţile electronice, care sunt determinate pe ..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Cutie de derivatie (Ex)

Cutie de derivatie (Ex)   Aparataj Antiexploziv este gradul de protecţie al carcasei echipamentului în care sunt aşezate părţile electronice, care sunt determinate pe baza unor tes..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Prize, fise si cuple (Ex)

Prize, fise si cuple (Ex)   Aparataj Antiexploziv este gradul de protecţie al carcasei echipamentului în care sunt aşezate părţile electronice, care sunt determinate pe baza unor t..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Tablou de comanda si iluminat (Ex)

Tablou de comanda si iluminat (Ex)   Aparataj Antiexploziv este gradul de protecţie al carcasei echipamentului în care sunt aşezate părţile electronice, care sunt determinate pe ba..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei