Autoclave

Autoclave


Autoclav Mocom Castellini Linia Classic C 17 litri

Autoclav Mocom Castellini Linia Classic C 17 litriClassic B facilitează munca prin optimizarea timpilor și a costurilor. Calitatea la nivel înalt și funcţiile garantează siguranţa, fiabilitatea și u..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Autoclav Mocom Castellini Linia Classic C 28 litri

Autoclav Mocom Castellini Linia Classic C 28 litriClassic B facilitează munca prin optimizarea timpilor și a costurilor. Calitatea la nivel înalt și funcţiile garantează siguranţa, fiabilitatea și u..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Autoclav Mocom Castellini Linia Futura Plus 28 litri

Autoclav Mocom Castellini Linia Futura Plus 28 litriConceput pentru a vă ușura viata, a reduce costurile și a garanta o eficientă mai mare. Echipat cu sisteme avansate de conectivitate și trasabilit..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Autoclav Mocom Castellini Linia Supreme Platinum 17 litri

Autoclav Mocom Castellini Linia Supreme Platinum 17 litriCu un consum redus de neegalat, Supreme / Platinum este noua referință în lumea sterilizării.50 DE CICLURI DE STERILIZARE CU DOAR 5 LITRI DE A..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Autoclav Mocom Castellini Linia Supreme Platinum 22 litri

Autoclav Mocom Castellini Linia Supreme Platinum 22 litriCu un consum redus de neegalat, Supreme / Platinum este noua referință în lumea sterilizării.50 DE CICLURI DE STERILIZARE CU DOAR 5 LITRI DE A..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei

Autoclav Mocom Castellini Linia Supreme Platinum 28 litri

Autoclav Mocom Castellini Linia Supreme Platinum 28 litriCu un consum redus de neegalat, Supreme / Platinum este noua referință în lumea sterilizării.50 DE CICLURI DE STERILIZARE CU DOAR 5 LITRI DE A..

0,00 lei Fără TVA: 0,00 lei